HAGYOMÁNY, MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ


A Wilhelm STOLL Maschinenfabrik GmbH-t 1878-ban alapították a Berlin melletti Luckenwalde-ban Berlin közelében 1946-ban a STOLL az alsó-szász Broistedtbe költözött, mely később a Hannover melletti Lengede részévé vált, egy régi cukorgyár épületébe. A STOLL évtizedekig a répaszedő kombájnok és szénagyűjtő gépek szimbóluma volt. 1965-től a termékpaletta egy homlokrakodóval gyarapodott. Miután 1999-ben a Freudendahl Invest A/S átvette a részvényeket, tudatosan lemondtak a répaszedési technikáról. A következő években sikeresen átadták a szénagyűjtő gépek gyártását a dán JF testvér vállalatnak, és Lengede-ben intenzíven a homlokrakodók fejlesztésére és gyártására összpontosítottak.

Három szóval lehet definiálni ezt a vállalatot HAGYOMÁNY, MINŐSÉG, INNOVÁCIÓ – ezek az értékek vezetik előre nap, mint nap.

A mezőgazdaság igazi hősei megművelik a földeket, megetetik az a jószágaikat és ezzel előre lendítik az ágazatot. A STOLL arra törekszik, hogy megkönnyítse a gazdák munkáját, támogassa a sikereiket és fellendítse a napi teendőket.

Kimagasló német minőség, prémium anyagminőség, Németország vezető homlokrakodó gyártójától, mely a hazai gyártóknál nem elérhető

A jobb minőség hosszútávon kifizetődőbb , hiszen időt, energiát spórolva hatékonyabb munkavégzést és kevesebb alkatrész, szervizigény mellett gazdaságosabb üzemeltetésű jóval hosszabb élettartamú eszközt kapunk.

Az általunk forgalmazott Deutz-Fahr traktorok gyári homlokrakodó márkája.

Gépeink