TECHNOLÓGIA A KÖRNYEZETÉRT


Pronar, 100%-os lengyel tulajdonú vállalat az ország egyik legnagyobb és nemzetközileg legelismertebb mezőgazdasági gépgyártója, ami folyamatosan és dinamikusan fejlődik, a termékeket és a technológiát európai szinten fejleszti – annak érdekében, hogy önálló és önfenntartó gyártó legyen.   A vállalat 1988-as megalapítása óta a tulajdonosok egy széles termékpalettát fejlesztettek ki.

2014-ben a Pronar megnyitott egy kutatás-fejlesztési központot. Ez a lépés lehetővé tette a vállalat innovatívabb vállalkozássá válását. Ebben az új kutatás- fejlesztési központban képzett alkalmazottak új termékeken dolgoznak. A legmagasabb minőséget biztosítja a több mint 70 gyártmány előkészítő és 180 mérnök. Számos piacvezető termékével és megoldásával a Pronar új trendeket határoz meg a mezőgazdasági technológiákban, a kommunális szolgáltatásokban és a hulladékgazdálkodásban. Ennek eredményeképpen a vállalat úttörő a technológiában, és az egész iparágban kezdeményező szerepet tölt be, mindezt a környezetünk védelmével összehangolva – a mottójuk „Technológia a környezetért”.

Pronar átfogó minőségi termékpalettát biztosít, a mezőgazdasági vállalkozók számára, ami magában foglalja a mezőgazdasági pótkocsik teljes palettáját közel 120 különböző kivitelben, zöldsor gépeket és a homlokrakodókat.


Bizonyos típusoknál, mint például pótkocsiknál számos országban többek között Magyarországon is piacvezető szerepet tölt be.


Óriási választék áll a gazdák rendelkezésére, 2-27 tonna terhelhetőségig. Nem csak egy,- két,- háromtengelyes pótkocsikat kínálunk, hanem tandem és speciális pótkocsikat is. Bőséges alapfelszereltségükkel vetélytársai fölé emelkednek, mint pl.: egy vagy két körös légfék alapfelszereltségben, második pótkocsi csatlakozási lehetőség (elektromos, hidraulikus csatlakozás, automata vonófej), pótkerék, oldalfal magasítás, súber, létra fellépővel, stb.

Opcionális lehetőségekkel mindenki a saját igényére formálhatja a gazdag alapfelszereltség konstrukciókat, melyek közül néhány a takaró ponyva, a magasító háromszög, a harmadik oldalfal magasítás. Tökéletesen alkalmazhatók mind a közúti, mind a szántóföldi közlekedésre a nagyméretű kerekei miatt.

Ár érték arányuk messze a legjobb a piacon, amelyet mutat az eddig eladott nagy darabszám és a gazdák elégedettsége

Megbízhatósága miatt csekély az alkatrész igénye, ez pedig jelentős megtakarítást eredményezhet!


Érdeklődjön bátran gépértékesítő kollégáinknál!Gépeink