Gazdasága piros pontja!


Miért éppen a TEHNOS a nyerő?

1. – A Tehnos d.o.o több mint 30 éves tapasztalata a mezőgazdasági gépek és korszerű berendezések gyártásában, biztos hátteret jelent a hosszú élettartamú, produktív gépek gyártásában.

2. – Gépeik kiváló eredményeket érnek el nemzetközi teszteken és bemutatókon.

3. – Értékelik vásárlóink tudását, tapasztalatait, velük együtt fejlesztik, tökéletesítik és tesztelik új konstrukcióikat.

4. –Termékeiket teherbíróság, robusztus kivitel, maximális minőség és hatékonyság, rugalmas funkcionalitás, egyszerű kezelhetőség, könnyű karbantarthatóság jellemzi.

5. – Ügyfélszolgálatunk szaktanácsadással, műszaki támogatással és eredeti pótalkatrészekkel áll vevőink rendelkezésére.


Kutatás és fejlesztés

Modern számítógépes tervezőrendszerekkel, végeselem modellezéssel és szimulációval dolgozó erős „Kutatási és fejlesztési” részlegük szilárd hátteret biztosít a minőségi gyártmányfejlesztéshez. Innovatív és szabadalmaztatott megoldásaikkal lehetővé teszik, hogy könnyen alkalmazkodjanak a dinamikusan fejlődő világpiac igényeihez.


Technológia

Termelési adottságaik közé tartozik az integrált gyártási folyamatok tervezése és megvalósítása. Termékeik magas minőségét modern és automatizált gyártóüzem 3D-s és 5D-s tervezési lehetőséggel, robothegesztéssel és felületvédelemmel (homokfúvás, kilenczónás vegyi előkezelés, kataforetikus KTL védelem és végső porfestés) biztosítja.

Gépeink