Köszöntjük oldalunkon!

A Dorker Kft. 1992-ben alakult, 100%-ban magyar vállalkozás.  Mezőgazdasági gépalkatrészek forgalmazása volt a fő profil. Az erő- és  munkagépek területén folyamatosan bővítjük választékunkat, versenyképes  kínálatot biztosítva a mezőgazdaságban dolgozók számára. MTZ alkatrész  értékesítésében piacvezető szerepet töltünk be.

Az évek folyamán széles kis- és nagykereskedelmi hálózatot  építettünk ki az országban, azzal a céllal, hogy országos szinten  elérhetőek legyünk a vásárlóknak. Mára 8 telephelyen vagyunk  megtalálhatóak, ahol alkatrész, munkagép értékesítés és teljeskörű  szervizszolgáltatás működik.

Termékkínálatunk több mint 20 márkát foglal magába:
Erő- és munkagép területén a Pronar,  MTZ, Agrion, Nardi, Hardi, Tehnos, Gregoire, Locust, Köckerling, Kühne, Strautmann termékeit forgalmazzuk a hazai piacon.
2011-től cégünk a Deutz - Fahr hivatalos  forgalmazójává vált. Ez a cég volt az első, aki felismerte: a  mezőgazdasági tevékenységek gépesítése az egyetlen út a gazdaságok  termelékenységének növelésére. Ma már több, mint 320.000 Deutz  -Fahr munkagép dolgozik szerte a világon, hazánkban is több, mint 1500.
Nagy figyelmet fordítunk a folyamatos alkatrészellátásra, az értékesített gépek szakszerű szervizellátására.


Továbbra is állunk vásárlóink szíves rendelkezésére!


Tisztelettel: Kövesdi László
              Dorker Kft. kereskedelmi igazgató