NARDI


A NARDI története négy generáción, három évszázadon, két évezreden átívelő innovációk sorozatából áll, ami 122 éve, 1895-ben az első fordítható eke eladásával kezdődött, amit a vállalat alapítója, Francesco Nardi Olaszországban értékesített.
Ma a NARDI 85 országban van jelen, különös figyelmet fordítva a hatékony szolgáltatásokra és vevői támogatásra. A cégcsoport új szlogenje "eszközök a professzionális gazdálkodáshoz", és valóban egy átfogó termékcsaládot kínál az ekéktől a vetőgépekig.
A növekedést a kutatás-fejlesztési osztály támogatja a termékek minőségének fejlesztésével; egyre nagyobb százalékban használnak mikró ötvözött acélokat, melyek a normál acél rugalmasságának kétszeresének nyújtják.
A NARDI termékskálája ma a piacon elérhető legátfogóbbak között van, és magában foglalja a talajelőkészítés, talajművelés és vetés gépeit; ekék, kultivátorok, boronák, tárcsák, kapák, szőlő- és gyümölcstermesztés gépei, valamint mechanikus és pneumatikus vetőgépek egyaránt megtalálhatók a kínálatban. Külön kiemelhetőek az új NX-SX váltvaforgatós ekék, valamint a frissen kifejlesztett FAST kombinált kultivátor, aminek kifejlesztését a megfelelő talajelőkészítés mellett a megmunkálási költségek csökkentésének igénye motivált.

Gépeink