NAVIGATOR

A kézenfekvő választás


„i” mint Intelligencia

A környezeti hatások lehető legnagyobb mértékű csökkentése érdekében a kijuttatási pontosság növelésével és a permetezőgép kezelhetőbbé és biztonságosabbá tételével a NAVIGATOR „i” permetezőgépek kiemelkedően intelligens permetezési funkciókat kínálnak: AutoWash automata tisztítási rendszert, amely gondoskodik arról, hogy ne maradjanak vegyszermaradványok a folyadékrendszerben vagy a főtartályban, automata permetezési funkciókat, mint az AutoNozzleControl, amelyben a precízebb és nagyobb munkasebességű kijuttatás érdekében minden egyes fúvóka egyedileg szabályozott, valamint a teljesen új HARDI SmartCom ECU-t a gyorsabb diagnosztika érdekében. Mindezekkel Ön megfelelően felkészült a jövő kihívásaira.


Tökéletes nyomkövetés

A vontatási rendszer könnyen csatlakoztatható, egyszerűen működtethető, és segítségével még nehéz terepviszonyok mellett is garantált a pontos nyomkövetés.
Az IntelliTrack rendelkezik egy integrált biztonsági funkcióval is, amely megakadályozza, hogy a kormánymunkahengerek módosítsák a vonórúd helyzetét, ha a haladási sebesség túl nagy az adott nyomtávbeállításhoz.


Akár 10%-kal is csökkenthető a permetlé-felhasználás

Minimalizálja a felülkezeléseket, és érjen el akár 10%-os vegyszer-megtakarítást, illetve kerülje el a felülpermetezésből adódó növénykárosodást. Tartsa kézben a permetezési munkát az AutoNozzleControl automatikus, fúvókánkénti szakaszvezérléssel. A PrimeFlow rendszernek és a fúvókák pontos szabályozásának köszönhetően a legnagyobb pontosság valósul meg.


Összeköttetésben

A HARDI SmartCom – amellett, hogy teljes ISOBUS kompatibilitást kínál a vezérlőegységek egyszerű csatlakoztatása érdekében – egy gyors és egyszerű diagnosztikai eszközt is biztosít a HARDI ServiceTool formájában. A nagyobb adatfeldolgozási sebességnek köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a szabályozási rendszer és a kormányzás. Mindezeken túl a felhőalapú kapcsolat távoli elérésű diagnosztikát is lehetővé fog tenni. Ezen felül a felhő alapú kapcsolatok felkészítik Önt a távoli diagnosztikára.


A folyadékrendszer intelligens szabályozása

Az NAVIGATOR „i” típusokon a FluidBox elől található a MunkaZónában. Funkcionális kialakításának köszönhetően a kezelő gyorsan és egyszerűen tudja elindítani a kívánt műveletet.
- Egyszerűen működtethető SmartValve szelepek
- A töltés, keverés, permetezés és tisztítás vezérlése

TEKINTSE MEG PROSPEKTUSUNKAT!


Letöltés

Galéria

További Hardi