Agrion gabonavetőgép

Megbízhatóság és a pontos munkavégzés


Az AGRION 300 és 400 típusú függesztett kivitelű kis és közepes gazdaságok kiszolgálására alkalmas sorvetőgépek. Gabonafélék, repce, lóbab és apró magvak vetésére alkalmasak.

Magadagolást és a soronkénti elosztást bütykös kerekes kombinált vetőelemek végzik. Az elemek meghajtása váltóművön keresztül talajkerékről történik. Magmennyiség adagolása a meghajtott adagolóelemek fordulatszámának módosításával, fokozatmentesen a lánchajtóművön keresztül végezhető el. Az adagolás finom állíthatósága lehetővé teszi az apró magvak vetését is. A vetőgép adagolóelemei kombináltak. A gabona-vetőelem mellé szerelt vetőelem aprómag vetésére szolgál, amely a reteszelés be- ill. kikapcsolásával választható.

A nagyméretű magtartály boltozódásgátlóval és magszint-jelzővel szerelt. A magot teleszkópos műanyag-gumi magvezetőcső vezeti a csoroszlyán keresztül a talajba. A nyomjelző és a művelősor-vezérlés a traktorfülkéről hidraulikusan, illetve az új gépeken elektromosan működtethető. A duplatárcsás csoroszlyák eldugulását egymástól eltolt helyzetük akadályozza meg. A csoroszlyák talajnyomását központilag tudjuk állítani csavarorsó segítségével. A 25 soros gép duplatárcsás kivitelben készül. A magok takarásáról állítható rugós magtakarófésű gondoskodik.

MŰSZAKI ADATOK AGRION GABONAVETŐGÉP
Munkaszélesség mm 3000
Sortávolság mm 120
Szélesség mm 3000
Hosszúság mm 2000
Magtartály térfogata l 600
Területteljesítmény ha/h 1,8-2,7
Tömeg kg 960
Szükséges traktorteljesítmény kW/Le 60/80
Munkasebesség km/h 8-12

TEKINTSE MEG PROSPEKTUSUNKAT!


Letöltés

Galéria

További Agrion