GONDOLKODJ NAGYBAN

GONDOLKODJ DEUTZ-BAN

Deutz-Fahr 9340 TTV

KŐNNYEBBÉ TESZI ÉLETÉT, MEGSOKSZOROZZA EREDMÉNYEIT

A 9-es sorozattal a DEUTZ-FAHR mérnökei egy ultramodern, rendkívül intelligens és nagyon erős traktort fejlesztettek ki, amely az egyedülálló kezelői komfortnak, az ismétlődő műveletek automatizálásának és a leginnovatívabb technológiáknak köszönhetően megkönnyíti és felgyorsítja a munkavégzést – és mindezt úgy, hogy közben a legkevesebb erőforrásra és ráfordításra van szükség. 47 000 lumenes LED munkalámpa, 12,8” iMonitor2-vel felszerelt MaxiVision 2 fülke és a legkorszerűbb precíziós gazdálkodási eszközök, 295–336 LE teljesítményű, nagy hatékonyságú motorok, csökkentett motorfordulatszám mellett a 0,2–60 km/h sebességtartományban pontos sebességválasztást lehetővé tevő TTV fokozatmentes váltó, újonnan kifejlesztett tengelyrugózási rendszer, maximális biztonságot nyújtó száraz tárcsafékek, 12 000 kg hátsó emelőképesség és a karbantartási pontokhoz való gyors hozzáférés érdekében alkalmazott automatikusan nyíló motorháztető.

AJÁNLATKÉRÉS

Műszaki adatok

  • Motor:DEUTZ Stage V
  • Hengerek száma/űrtartalom:6 db / 7755 cm3
  • Max. teljesítmény:247 kW / 336 LE
  • Teljesítmény névleges fordulatszámon:232 kW / 316 LE
  • Hátsó függesztőmű emelőképessége:12 000 kg
  • Tengelytáv:3135 mm
  • Terheletlen össztömeg:12 000 kg

A 9-es sorozat minden egyes eleme rendkívül innovatív és a piac legjobbjai közé tartozik. A 9-es szériával a DEUTZ-FAHR három olyan tökéletesen kiegyensúlyozott és rendkívül dekoratív, nagyon erős traktormodellt kínál, amelyekkel a gazdálkodók és a bérvállalkozók a legjobb eredményeket érhetik el.

AJÁNLATKÉRÉS

További gépeink

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, gépértékesítőink rendelkezésre állnak az ország egész területén.

Küldhet nekünk üzenetet az itt található űrlap kitöltésével is. Kérjük, hogy nevén, email címén és telefonszámán kívül adja meg magyarországi négyjegyű irányítószámát is, hogy üzenetét továbbítani tudjuk az Önhöz legközelebb található értékesítő kollégánkhoz.

Gépértékesítőink