GONDOLKODJ NAGYBAN

GONDOLKODJ DEUTZ-BAN

Deutz-Fahr 7250 TTV Warrior

KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN, KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

A csillogó fekete vagy a DEUTZ-FAHR védjegyét jelentő zöld színben elérhető DEUTZ-FAHR WARRIOR speciális gépeket olyan gazdálkodóknak és bérművelőknek fejlesztettük ki, akik magukkal és a technológiával szemben egyaránt a legmagasabb elvárásokat támasztják. Olyan maximalistáknak, akik nem hajlandóak a megalkuvásra, és nap mint nap a legtöbbet hozzák ki magukból a legmostohább körülmények között is. Olyan egyéniségeknek, akik még többet szeretnének nyújtani, és ezt egyértelműen ki is szeretnék mutatni.

AJÁNLATKÉRÉS

Műszaki adatok

  • Motor:DEUTZ Stage V
  • Hengerek száma/űrtartalom:6 db / 6057 cm3
  • Max. teljesítmény:181 kW / 246 LE
  • Teljesítmény névleges fordulatszámon:169 kW / 230 LE
  • Hátsó függesztőmű emelőképessége:10 000 kg
  • Tengelytáv:2868 mm
  • Terheletlen össztömeg:8200-9100 kg

A DEUTZ-FAHR mércét állított fel a technológia, a formaterv, a munkakényelem, a vezethetőség és a munkaeszközök kezelése, valamint az egyedi extrafelszerelések terén. A WARRIOR több, mint egy korlátozott példányszámban elérhető nagykategóriás traktor fantázianeve. A magyarul harcost jelentő WARRIOR kifejezés nemcsak magára a gépre, hanem a használóira is illik. Aki a WARRIOR gépeket választja, az nem hagy kétséget afelől, hogy bármire képes.

AJÁNLATKÉRÉS

További gépeink

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, gépértékesítőink rendelkezésre állnak az ország egész területén.

Küldhet nekünk üzenetet az itt található űrlap kitöltésével is. Kérjük, hogy nevén, email címén és telefonszámán kívül adja meg magyarországi négyjegyű irányítószámát is, hogy üzenetét továbbítani tudjuk az Önhöz legközelebb található értékesítő kollégánkhoz.

Gépértékesítőink