GONDOLKODJ NAGYBAN

GONDOLKODJ DEUTZ-BAN

Deutz-Fahr 7250 TTV

NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGÉRT

A 7-es sorozat akár 246 LE teljesítményre is képes, és egy sor kiemelkedő, német gyártmányt fémjelző tulajdonsággal rendelkezik: kiváló minőség, rendkívüli pontosság és megbízhatóság, ami mind a költséghatékonyság, mind pedig a kényelem tekintetében csúcstechnológiával párosul. A 7-es sorozat a németországi Lauingenben található új üzemünkben gyártott, rendkívül innovatív és intelligens traktortechnológia csúcsát képviseli.

AJÁNLATKÉRÉS

Műszaki adatok

  • Motor:DEUTZ Stage V
  • Hengerek száma/űrtartalom:6 db / 6057 cm3
  • Max. teljesítmény:181 kW / 246 LE
  • Teljesítmény névleges fordulatszámon:169 kW / 230 LE
  • Hátsó függesztőmű emelőképessége:10 000 kg
  • Tengelytáv:2868 mm
  • Terheletlen össztömeg:8200-9100 kg

A 7-es sorozatot a kivételes kényelmet biztosító MaxiVision 2 fülkével, intuitív kezelőszervekkel, új kialakítású kartámasszal, a legmodernebb precíziós gazdálkodási rendszerekkel, valamint rendkívül hatékony motor- és sebességváltó technológiával kínáljuk. Innovatív tengelyek és fékek biztosítják az optimális vezetési kényelmet és a maximális biztonságot. Továbbá a 7-es sorozatot jellemző hidraulikus rendszerek és az első, illetve hátsó emelési kapacitás ezeket a traktorokat ideális partnerré teszi a bérvállalkozók és a mezőgazdasági vállalkozások számára a termelékenység növeléséhez.

AJÁNLATKÉRÉS

További gépeink

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, gépértékesítőink rendelkezésre állnak az ország egész területén.

Küldhet nekünk üzenetet az itt található űrlap kitöltésével is. Kérjük, hogy nevén, email címén és telefonszámán kívül adja meg magyarországi négyjegyű irányítószámát is, hogy üzenetét továbbítani tudjuk az Önhöz legközelebb található értékesítő kollégánkhoz.

Gépértékesítőink