GONDOLKODJ NAGYBAN

GONDOLKODJ DEUTZ-BAN

Deutz-Fahr 6205 Powershift

KATEGÓRIAELSŐ TECHNOLÓGIAI MEGOLDÁSOK

Legyen szó nagy-, közép- vagy kisvállalkozásról, bérvállalkozóról vagy önkormányzatról, bármennyire különböző profillal rendelkeznek, egy dolog mindannyiuknál közös – sikeresnek kell lenniük. Ennek megfelelően a traktortechnológiának 100 %-ban illeszkednie kell a munkájuk profiljához. Szántás, vetés, növényápolás, szállítás, terménybetakarítás, homlokrakodóval végzett munka – a szakemberek döntik el, hogyan fogják használni a traktort, valamint azt is, hogy milyen speciális funkciókra van szükségük. A DEUTZ-FAHR mindezt figyelembe véve fejlesztette ki a 6-os sorozat IV. generációját.

AJÁNLATKÉRÉS

Műszaki adatok

  • Motor:DEUTZ Stage V
  • Hengerek száma/űrtartalom:6 db / 6057 cm3
  • Max. teljesítmény:152,3 kW / 207 LE
  • Teljesítmény névleges fordulatszámon:144,4 kW / 196 LE
  • Hátsó függesztőmű emelőképessége:9700 kg
  • Tengelytáv:2848 mm
  • Terheletlen össztömeg:7930-8330 kg

A 156–226 LE teljesítménnyel, kétféle tengelytávval, háromféle sebességváltóval, különböző komfortfokozattal rendelkező kétféle fülkével és számos egyéb funkcióval ellátott modellek révén a legjobb technológiákat ötvözheti ebben a traktorkategóriában, és megalkothatja saját, egyéni igényekre szabott traktorát. Az új 6-os sorozattal a DEUTZ-FAHR újraértelmezi a konfigurálhatóság fogalmát.

AJÁNLATKÉRÉS

További gépeink

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, gépértékesítőink rendelkezésre állnak az ország egész területén.

Küldhet nekünk üzenetet az itt található űrlap kitöltésével is. Kérjük, hogy nevén, email címén és telefonszámán kívül adja meg magyarországi négyjegyű irányítószámát is, hogy üzenetét továbbítani tudjuk az Önhöz legközelebb található értékesítő kollégánkhoz.

Gépértékesítőink