GONDOLKODJ NAGYBAN

GONDOLKODJ DEUTZ-BAN

Deutz-Fahr 6120 TTV

A LEGJOBB TECHNOLÓGIA MOST MÉG KOMPAKTABB

Ismét bővült a modellkínálat a kis teljesítményű traktorok kategóriájában. A 6120-as, a 6130-as és a 6140-es modell révén a DEUTZ-FAHR hat olyan új, kompakt, négyhengeres traktort kínál, amelyek mindegyike rendelhető TTV vagy PowerShift sebességváltóval is. Sokoldalúságuknak köszönhetően az új 6-os sorozatú modellek használhatók szántáshoz, vetéshez, talajműveléshez, szállításhoz, betakarításhoz vagy akár homlokrakodóval végzett munkához is. Az új 6-os széria védjegye a páratlanul kedvező manőverezhetőség, kiemelkedő hatékonyság és egyedülálló kezelői kényelem. A motorháztető modern kialakítása, a LED-es lámpacsomag és a fülkében lévő 8”-os iMonitor tökéletesen illeszkedik a termékcsalád többi tagjához.

AJÁNLATKÉRÉS

Műszaki adatok

  • Motor:DEUTZ Stage IV
  • Hengerek száma/űrtartalom:4 db / 3620 cm3
  • Max. teljesítmény:92,8 kW / 126 LE
  • Max. teljesítmény rásegítéssel:-
  • Hátsó függesztőmű emelőképessége:7000 kg
  • Tengelytáv:2540 mm
  • Terheletlen össztömeg:8000 kg

A meglévő 6-os sorozatú modellekhez hasonlóan az új kompakt négyhengeres traktorok is nagy teljesítményű hidraulikus rendszerekkel, valamint számos elülső és hátsó függesztési ponttal rendelkeznek. Az új Stage IV károsanyag- kibocsátási szintnek megfelelő 126–143 LE-s (92,7 –105 kW), nagy hatékonyságú Deutz TCD 3.6 motorok alacsony üzemanyag-fogyasztás mellett is nagy teljesítményt nyújtanak. Többféle felszereltség választható. A tágas vezetőfülke azt a magas fokú kezelési és vezetési komfortot biztosítja, amelyről a DEUTZ-FAHR jól ismert. A hat új modellnek köszönhetően a DEUTZ-FAHR még több választási lehetőséget kínál. Ha vállalkozása kompakt gépet keres, de továbbra is sokféle funkciót, valamint magas szintű komfortot és kényelmet igényel, akkor garantáljuk, hogy ez a sokoldalú traktor tökéletesen megfelel az Önök munkavégzési elvárásainak és egyedi igényeinek.

AJÁNLATKÉRÉS

További gépeink

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, gépértékesítőink rendelkezésre állnak az ország egész területén.

Küldhet nekünk üzenetet az itt található űrlap kitöltésével is. Kérjük, hogy nevén, email címén és telefonszámán kívül adja meg magyarországi négyjegyű irányítószámát is, hogy üzenetét továbbítani tudjuk az Önhöz legközelebb található értékesítő kollégánkhoz.

Gépértékesítőink