DEUTZ-FAHR ÚJ 6-OS SOROZAT

POWERSHIFT/RCSHIFT


8 MODELL 6 KÜLÖNBÖZŐ TELJESÍTMÉNNYEL ÉS HÁROMFÉLE TENGELYTÁVVAL

A konfigurációs lehetőségek széles köre a legváltozatosabb igények kielégítésére – ez volt a DEUTZ-FAHR koncepciója az új 6-os sorozat POWERSHIFT / RCSHIFT fejlesztése során. A két, kis tengelytávolságának köszönhetően rendkívül jól manőverezhető 4-hengeres modell, a közepes tengelytávval és 6-hengeres motorral rendelkező négy univerzális modell, valamint a nagy tengelytávval rendelkező és 6-hengeres motorral felszerelt két nagy teljesítményű modell lehetővé teszi, hogy az üzemeltető az igényeinek tökéletesen megfelelő munkagépet válasszon a 161 LE-től 230 LE-ig terjedő teljesítménytartományban. Az összes modell kétféle sebességváltóval és kiegészítő opciók hatalmas választékával kapható.

  Az új 6-os sorozat a garancia arra, hogy minden feladat a lehető leghatékonyabban legyen elvégezve, hogy minimális ráfordítás maximális eredményt érjen el. A kategória legjobbjai közé tartozik, megnövelt karbantartási ciklusok a PowerCore légszűrő hosszú élettartamának, valamint a gyári alapkivitelben rendelkezésre álló PTO 540, 540 ECO, 1000 és 1000 ECO üzemmódnak köszönhetően. 

Az új 6-os sorozatot kifejezetten azzal a szándékkal alkottuk meg, hogy ezek a traktorok a legnagyobb kihívást jelentő talajművelési eljárásoktól a szállítási feladatokon át a legnagyobb teljesítményű vetőgépek és műtrágyaszórók vontatásáig minden helyzetben kiválóan teljesítsenek. A kiemelkedő műszaki jellemzők egész sora, köztük a terhelés alatt kapcsolható PowerShuttle irányváltó, az iMonitor és az ISOBUS teszik az új 6-os sorozatú munkagépeket bármilyen feladatra alkalmassá a kompakt kialakításnak köszönhető kiváló manőverezhetőség és a tökéletes teljesítmény/ motorsúly arány mellett.


TEKINTSE MEG PROSPEKTUSUNKAT!


Letöltés

Galéria

További Traktorok