G.PRIMA


ERŐ

Még akkor is, ha alacsony teljesítményű traktorral használják, a G.PRIMA megbízható borászati partner. A legnehezebb munkakörülmények között a G.PRIMA felszerelhető 630 cm3-es kerékmotorokkal. Ez lehetővé teszi, hogy a hidraulikus nyomás beállítást közvetlenül a vezető fülkéből vezérelje.


KÉNYELEM

A kompakt, egyszerű kezelőegységgel, amely tökéletesen illeszkedik a vezető pozíciójába, az összes G.Primának funkciója gyermekjáték. Az egyszerű, intuitív piktogramok lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt elsajátíthatóak.


SZÜRET

A GREGOIRE a kipróbált és tesztelt alkatrészek használatát választotta, ami megbízhatóságot garantál az ARC betakarító fej tervezésekor, amely a legjobb a piacon. Fel van szerelve rázókészülékekkel (kizárólag a GREGOIRE használja), amelyek teljesítik az Ön igényeit a robusztusság és az élettartam tekintetében. 2000 mm-es tömítéssel és rendkívül széles szállítószalagokkal (320 mm-es) a betakarítás könnyedén halad, korlátok nélkül vagy zúzódás nélkül. Az alsóventilátorok garantálják, hogy a betakarított szőlőt késedelem nélkül tisztítják, a gyümölcslé elvesztése nélkül.


KARBANTARTÁS

A tisztításnál az egyszerűség továbbra is a jelszó! A tisztítandó zónák gyorsan, könnyedén és teljes egészében elérhetők. A betakarítófejben (650 mm-es szállítószalagok) rendelkezésre álló nagy hely biztosítja az összes karbantartási művelethez való könnyű hozzáférést. Az eredeti GREGOIRE alkatrészek használata a megbízhatóság és rugalmasság jegyében garantálja a problémamentes betakarítást és a karbantartási költségeket.


RUGALMASSÁG

A G.PRIMA akár az 1,70 méter sortávolságú szőlőben is könnyedén közlekedik. Állítható magassága és dőlési szöge azt jelenti, hogy az akadályok leköthetők anélkül, hogy megzavarodnának. A csuklós vonóhorog a G. Prima páratlan kezelési képességét biztosítja. Két 1400 literes polietilén tartály biztosítja.


További információk

 

Gouaida Amar

Termékmanager
+36-30/997-7231

Galéria

További Gregoire