VÁLASSZON DEUTZ-FAHR KÉSZLETGÉPEINKBŐL ÉS EGY
BALATONI LUXUS HÉTVÉGÉVEL AJÁNDÉKOZZUK MEG ÖNT!


BALATON • LUXUS • WELLNESS • PIHENÉS
bor és gasztronómiai különlegességek


Kombájn

Deutz-Fahr C9206 - 400 LE
5 ÉV GARANCIA - 5 év teljes körű vagyonbiztosítás
Deutz-Fahr C7206 - 340 LE
5 ÉV GARANCIA - 5 év teljes körű vagyonbiztosítás
Deutz-Fahr C5305 - 180 LE
BOMBA ÁR 99.500 EUR+áfa

Traktor

160 LE feletti traktorok egyenesen Európa legfejlettebb és legmodernebb traktorgyárából. Deutz motorral, Bosch hidraulikával és ZF váltóval.

Deutz-Fahr 6165 Agrotron - 166 LE
Deutz-Fahr 6190 Agrotron - 190 LE
Deutz-Fahr 6205 Agrotron - 207 LE
Deutz-Fahr 7250 Agrotron - 246 LE
Deutz-Fahr 9340 Agrotron - 336 LE

Ajánlatunk 2018.10.31-ig illetve a készlet erejéig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. RÉSZLETEKÉRT KERESSE ÉRTÉKESÍTŐINKET!


Az akcióban szereplő szériák


TRAKTOROK

Az új 6-os sorozat tagjai univerzálisan használhatók: megfelelő méretűek és tömegűek a közepes méretű gazdaságokhoz (állattartás, vegyes profilú gazdálkodás, sajátos igényű termények, homlokrakodós alkalmazások), és rendelkeznek a nagyobb gazdaságok/bérvállalkozók számára szükséges technológiával (szántás, vetés, művelés, betakarítás és nagy terhek gyors szállítása).

A DEUTZ-FAHR mindezeket az igényeket figyelembe véve fejlesztette ki a 6-os sorozatot. A 156–226 LE teljesítménnyel, kétféle tengelytávval, háromféle sebességváltóval, különböző komfortfokozattal és számos egyéb funkciókkal rendelkező 12 modell révén a legjobb technológiákat ötvözheti ebben a traktorkategóriában.

Az új 6-os sorozat további előnye az ügyféligényeknek megfelelően testre szabott felszereltség, aminek köszönhetően minden szántóföldi és szállítási feladattal megbirkóznak. A prémium minőségű beszállítók (Deutz-AG, ZF, Bosch, Sauter, Dana, Grammer, Hella) tovább fokozzák a minőséget, a Giugiaro Design formaterv pedig szembetűnően futurisztikus belső és külső vonalvezetést kölcsönöz ennek a fantasztikus gépnek.

Azok a mezőgazdasági vállalkozások érnek el sikereket, amelyek a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával és a rendelkezésre álló idő alatt a lehető leghatékonyabban tudnak elvégezni minden feladatot a teljes idény alatt. Ennek megfelelően minden fillér számít, amikor a termelési költségek csökkentéséről van szó – a DEUTZ-FAHR az ilyen típusú vállalkozások számára fejlesztette ki az új 7-es sorozatot. A 7-es sorozat két új modellje akár 246 LE teljesítményre is képes, és egy sor kiemelkedő, német gyártmányt fémjelző tulajdonsággal rendelkezik: kiváló minőség, rendkívüli pontosság és megbízhatóság, ami mind a költséghatékonyság, mind pedig a kényelem tekintetében csúcstechnológiával párosul.

A 7-es sorozat a csúcsát képviseli a németországi Lauingenben található új üzemünkben gyártott, rendkívül innovatív és intelligens traktortechnológiának. A 7-es sorozatot a kivételes kényelmet biztosító MaxiVision 2 fülkével, intuitív kezelőszervekkel, új kialakítású kartámasszal, a legmodernebb precíziós gazdálkodási rendszerekkel, valamint rendkívül hatékony motor- és sebességváltó technológiával kínáljuk. Innovatív tengelyek és fékek biztosítják az optimális vezetési kényelmet és a maximális biztonságot. Továbbá a 7-es sorozatot jellemző hidraulikus rendszerek és az első, illetve hátsó emelési kapacitás ideális partnerré teszi ezeket a traktorokat a bérvállalkozók és a mezőgazdasági vállalkozások számára a termelékenység növeléséhez.

A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal nagyobb teherbírású és többféle feladat elvégzésére alkalmas traktorokat igényelnek, mint korábban bármikor. Alegmodernebb technológiát és a teljesítményt, valamint a kategória csúcsát jelentő traktorok vonóerejét tökéletesen egyesítő, új 9-es sorozat rendkívüli teljesítményt kínál magas fokú kényelemmel párosítva. A verhetetlen termelékenységű és hatékonyságú gépekből álló új 9-es széria nem ismer kompromisszumokat.

Ezt a traktorcsaládot, amelynek négy tagja kimagasló teljesítményt nyújt minden körülmények között - a munkagépek vontatásától kezdve a TLT-vel végzett munkákon át a közúti szállításig -, rendkívüli sokoldalúság és kiváló irányíthatóság jellemzi. Az új 9-es széria összetéveszthetetlen stílusa a Giugiaro Design céggel való díjnyertes együttműködés eredménye; kívül merész és esztétikus vonalak jellemzik, belül pedig egyedi kialakítású, a gondos fejlesztő munkásnak köszönhetően kategóriájában a legjobb ergonómiát kínáló belső tér várja a kezelőt.

KOMBÁJNOK

Maximális teljesítmény mindenféle termény betakarításánál; alacsonyabb üzemeltetési költségek; kivételes tisztaságú és minőségű gabona; minden szükséges funkció kompakt kivitelben: ez a C5000 sorozat.

  • Kiváló kezelői kényelmet biztosító Commander Cab EVO fülke
  • Kiemelkedő teljesítményű vágóasztal akár 4,80 m-es munkaszélességgel
  • Kiváló hatékonyságú ventilátor, teljes szélességben végzett levegőbeszívással
  • Commander Stick beépített kezelőszervekkel és fokozatmentesen kapcsolható előre- és hátrameneti sebességfokozatok
  • 4600 literes magtartály

Elegáns kivitel, vadonatúj megjelenés. A C7000 sorozat kiválóan szemlélteti a DEUTZ-FAHR márka technológiai fölényét – a több mint 100 évnyi tapasztalat és a betakarító-rendszerek folyamatos továbbfejlesztése a kiváló cséplési teljesítmény és a kiemelkedő gabona- és szalmaminőség garanciáját jelenti.

A Mercedes Benz OM936 7.7l T4 Final motorok által hajtott C7000 sorozatú kombájnok páratlan teljesítményt nyújtanak a szántóföldön: A motorok leadott teljesítménye – modelltől függően – 227 kW (309 LE) és 250 kW (340 LE) között változik. Ezenfelül az EGR és SCR technológia, valamint az AdBlue® adalék segít az üzemanyag-fogyasztás csökkentésében.

A C9000-es sorozat őrzi a DEUTZ-FAHR gépekre jellemző erőt és megbízhatóságot, ugyanakkor magában foglalja azt a fülkekomfortot és összetéveszthetetlen stílust, ami a márkát fémjelzi. Hat új, 5 és 6 szalmarázóval felszerelt modell található a kínálatban: C9205 TS, C9205 TSB, C9205 TSXB, C9206 TS, C9206 TSB és C9206 TSXB mind ideális jellemzőkkel rendelkezik a maximális termelékenység és a nagy területekre szükséges sokoldalúság elérése érdekében. A továbbfejlesztett Commander Cab V fülke az új multifunkcionális Commander Stick botkormánynak és az érintőképernyős monitornak köszönhetően biztosítja a maximális kényelmet és a kombájn maximális irányíthatóságát.

A karosszéria nem csupán elegáns, de praktikus és hozzáférhető is a nagyméretű, felfelé nyíló oldalpaneleknek és a hátsó tolóajtónak köszönhetően, melyek révén sokkal egyszerűbbé válik az üzemanyagtartály és az AdBlue®-tartály feltöltése, az innovatív Mercedes Benz OM936 Stage 4 (Tier 4Final) 7,7 literes motor maximális teljesítménye 250 kW (340 LE) a C9205 esetében és 290 kW (395 LE) a C9206 modellnél. Míg a kombájn kialakítása az emberek szívét nyeri meg, addig a hatékonysága és a rendszeres karbantartási eljárása a józan észre hat. Mindent úgy terveztek, hogy gyorsan, pillanatok alatt benézhessen a motorháztető alá, mielőtt ismét nekikezdene egy hosszú, termelékeny betakarítási napnak.


Kapcsolat


Elérhetőségink