2020. jún. 19

Pronar T680 pótkocsi

VÁSÁROLJON KÉSZLETRŐL!

PRONAR T680 KÉTTENGELYES PÓTKOCSI

MÁR 4.990.000 HUF+áfa-tól

Pronar T680-as pótkocsi a legnépszerűbb a kéttengelyes pótkocsik között 14 Tonna terhelhetőséggel 18 Tonna össztömeggel, robosztus, csavarodás mentes alvázzal ami kiválóan alkalmas mezőgazdasági és kommunális szállítási feladatok hatékony elvégzéséhez.

A 600 mm magas felépítményre szerelt tartós, 800 mm magas oldalfalprofilok szoros zárást biztosítanak, a vastag acélból készült padlólemez révén pedig könnyedén szállíthatók a 14 tonnánál nem nehezebb mezőgazdasági termények és hulladékok.

A 60 km/h haladási sebességre tervezett tengelyeknek köszönhetően a pótkocsi 40 km/h-s legnagyobb megengedett sebessége lehetővé teszi a pótkocsi legújabb típusú traktorokkal történő vontatását is.

A pótkocsi biztonságos és kényelmes használatáról a hátsó kerekeken található sárvédők, kerékékek és a pótkocsi alatti konzolon elhelyezett pótkerék gondoskodik. Az alapáras tartozékként szállított hátsó surrantó lehetővé teszi szemesterményürítő perem vagy szállítócsiga csatlakoztatását a szemestermények könnyű kirakodása érdekében.

További felszerelések révén igényeire szabhatja a pótkocsit, így a lehető legkedvezőbb áron juthat hozzá az optimális pótkocsihoz.

pronar T680.jpg

Ajánlatunk 2020.10.31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Részletekért keresse értékesítőinket!

https://bit.ly/2UVPi0Y

Pronar pótkocsi készletakció

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: