2022. jan. 03

PRONAR ÁLLATSZÁLLÍTÓ, MONOCOQUE, TRÁGYASZÓRÓ


36 HÓNAP GARANCIÁVAL!

10 % KEDVEZMÉNNYEL


VÁSÁROLJON MÉG AZ ÁREMELEKDEÉS ELŐTT!


PRONAR T046/1 ÁLLATSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSI

0461.jpg

A PRONAR T046/1 egy közepes méretű állatszállító pótkocsi, amivel körülbelül 10 szarvasmarha szállítása is kényelmesen megoldható. Kiváló minőségű anyagokból készült, ami magas fokú komfortot biztosít a szállított állatok számára. A pótkocsi végéhez csatlakoztatott hosszú rámpa megkönnyíti a szarvasmarhák be- és kihajtását a pótkocsiból. A fix szerkezet és a megfelelően impregnált fa elemek biztosítják a pótkocsi sok éven keresztül történő megbízható és hibamentes működését.

Még több információ a T046/1 állatszállító pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/allatszallito/t0461


PRONAR T046/2 ÁLLATSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSI

0462.jpg

A nagy állattartó telepek számára tökéletes PRONAR T046/2 pótkocsi szarvasmarhák szállítására készült. A PRONAR T046/2 raktérpadlójának hátsó része hidraulikával süllyeszthető. A hátfal emellett terelőkorláttal rendelkező rámpaként is használható. Ez a két funkció megkönnyíti a szarvasmarhák és sertések felhajtását.

A pótkocsi elején billenthető és nyitható ajtó található. Munkahengerekre szerelt kerékfelfüggesztés, ami a hidraulikus nyomástárolós lengéscsillapítókkal együttműködve szállítás közben csökkentik a rázkódásokat. A pótkocsit felszerelték az állandó tapadást biztosító eszközökkel.

Még több információ a T046/2 állatszállító pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/allatszallito/t0462


PRONAR T669/1 MONOCOQUE PÓTKOCSI

6691.jpg

Az olyan tulajdonságok, mint a nagy teherbírás és a nagy térfogat, még a legkifinomultabb vásárlói igények kielégítésére is alkalmassá teszik a PRONAR T669/1 pótkocsit. A rakodótér trapéz alakja megkönnyíti az ürítést. A T669/1 modell rakfelülete hátrafelé és oldalra is billenthető, ami tovább növeli a funkcionalitását. Emellett a típus hidraulikus működtetésű hátfallal és a rakodótér belsejében elhelyezett létrával és fellépőkkel is rendelkezik. A szilárd felépítés és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet.

Még több információ a T669/1 monocoque pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/monocoque/t6691


PRONAR N262/1 SZERVESTRÁGYASZÓRÓ PÓTKOCSI

2621.jpg

A PRONAR N262/1 trágyaszóró kínálatunk legnagyobb darabja. A szilárd és megbízható konstrukció lehetővé teszi mindenféle trágya, mész, tőzeg, komposzt, szennyvíziszap és pépes anyagok kiszórását. 1265 mm magas oldalfalú rakodóterének térfogata 14 m3. Kihordórendszere erősítéssel rendelkezik, 4 láncból és 14 mm vastag láncszemekből áll. Az adapter teljesítménye 4m3/perc, a szórásszélessége pedig 12 - 25 m.

Még több információ a N262/1 szervestrágyaszóró pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/tragyaszorok/n2621


Ajánlatunk 2022.09.30-ig érvényes, illetve a készlet erejéig érvényes.


Részletekért keresse értékesítőinket a következő linkre kattintva!
https://dorker.hu/gepertekesitoink

RENDELJEN ONLINE - Nézzen szét alkatrész webshopunkban! - Kattintson a linkre:

http://bit.ly/dorker_webshop

PRONAR akció

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: