2021. jan. 13

Pronar pótkocsi készlet-és előrendelési akció

A LEGKEDVELTEBB PRONAR PÓTKOCSI TÍPUSOK

MOST KIVÁLÓ ÁRAKON

36 HÓNAP GARANCIÁVAL!


PRONAR PT612 KÉTTENGELYES PÓTKOCSI

4.200.000 HUF+ÁFA

A PT612 pótkocsi rakfelülete erős és tartós padlólemezekkel, központi reteszelésű profil oldalfalakkal készül. A pótkocsi három oldalra billenthető rakfelülettel rendelkezik.

A hátsó falra szerelt csapóajtó megkönnyíti a nyersanyagok, mezőgazdasági anyagok vagy építőanyagok (pl. homok) lerakodását. A rakfelület és a talaj közti távolság (1142 mm - 1270 mm) megkönnyíti a rakodást.

Az alváz kerete üreges profilokból készül, ez biztosítja a szerkezet tartósságát.

A pótkocsi műszakilag megengedett maximális sebessége 40 km/h, pneumatikus vagy hidraulikus fékekkel szerelve. A felfüggesztést, a tengelyeket, a laprugókat és a speciális világítást úgy tervezték, hogy nagyobb sebesség esetén is megfelelőek legyenek.

Még több információ a PT612 pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/kettengelyes/pt612


PRONAR T680 KÉTTENGELYES PÓTKOCSI

4.990.000 HUF+ÁFA

Pronar T680-as pótkocsi a legnépszerűbb a kéttengelyes pótkocsik között 14 Tonna terhelhetőséggel 18 Tonna össztömeggel, robosztus, csavarodás mentes alvázzal ami kiválóan alkalmas mezőgazdasági és kommunális szállítási feladatok hatékony elvégzéséhez.

A 600 mm magas felépítményre szerelt tartós, 800 mm magas oldalfalprofilok szoros zárást biztosítanak, a vastag acélból készült padlólemez révén pedig könnyedén szállíthatók a 14 tonnánál nem nehezebb mezőgazdasági termények és hulladékok.

A 60 km/h haladási sebességre tervezett tengelyeknek köszönhetően a pótkocsi 40 km/h-s legnagyobb megengedett sebessége lehetővé teszi a pótkocsi legújabb típusú traktorokkal történő vontatását is.

A pótkocsi biztonságos és kényelmes használatáról a hátsó kerekeken található sárvédők, kerékékek és a pótkocsi alatti konzolon elhelyezett pótkerék gondoskodik. Az alapáras tartozékként szállított hátsó surrantó lehetővé teszi szemesterményürítő perem vagy szállítócsiga csatlakoztatását a szemestermények könnyű kirakodása érdekében.

Még több információ a T680 pótkocsiról: https://dorker.hu/gepek/pronar/kettengelyes/t680

PT 612 - T680 világos.jpg

Ajánlatunk 2021.03.31-ig, illetve a készlet erejéig érvényes.

Részletekért keresse értékesítőinket a következő linkre kattintva!

https://dorker.hu/gepertekesitoink

PRONAR akció

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: