2020. jan. 31

Pronar pótkocsi nyeremény

PRONAR PÓTKOCSI SZÜLETÉSNAPRA :-)

Átadtuk az Agrofórum nyereményjáték FŐDÍJÁT egy PRONAR PÓTKOCSIT.

„Soha nem kaptam ekkora ajándékot születésnapomra”

Az Agrofórum 2019-es előfizetői és regisztrációs nyereményjátékának Mi is részesei lehettünk és FŐDÍJKÉNT az Áltaunk felajánlott Pronar kéttengelyes pótkocsi méltó gazdára talált.

A következő interjúban a szerencsés nyertessel beszélgettünk:

A Dorker Kft. által felajánlott fődíjat, egy kéttengelyes PRONAR pótkocsit a vállalat bajai központjában adtuk át a téti Polgár Zoltánnak, akivel a helyszínen beszélgethettem is egy kicsit, miután körbejárta, megcsodálta élete első új gépét.

agroforum kép.jpg

Hogyan értesültél arról, hogy megnyerted a Dorker Kft. által felajánlott fődíjat az Agrofórum előfizetői nyereményjátékán?

Éppen a születésnapom előtt álltam egy nappal, amikor megkaptam az értesítést, szóval elmondhatom, hogy soha ekkora ajándékot még nem kaptam. Hihetetlen volt számomra, nagyon örülök neki.

Mire fogod használni a Pronar pótkocsit?

Csak gabonahordásra, semmi másra. Évente mindössze egyszer-kétszer veszem majd elő, mert egy ilyen szép, új pótkocsit semmiképpen sem szabad leharcolni. Nekem ez az első új gépem, eddig csak használt eszközeim voltak, úgyhogy nagy becsben fogom tartani. Most még csak egy MTZ húzza, de remélem, később tudok venni egy nagyobb erőgépet is.

Hol és hogyan gazdálkodsz?

A Győr-Moson-Sopron megyei Téten bérlek 14 hektárnyi földet, amit munka mellett művelek. Főállásban az Audi gyárban hengerfejet készítünk, számomra a növénytermesztés kikapcsolódás. Nagyon szeretem csinálni, szeretem a traktorokat, gépeket. Főleg kalászos gabonát vetek, de minden évben van kukorica is a vetésforgóban. Mostanra elértem odáig, hogy szinte minden munkát magam tudok elvégezni, a legtöbb folyamat esetében nem szorulok külső segítségre, bérmunkára. Ráadásul már egy új pótkocsim is van.

IMG_7746.JPG

Gondoltad volna, hogy a szakmai tudáson kívül mást is nyersz az Agrofórum előfizetéssel?

Nem a Pronar pótkocsi miatt fizettem elő a tavaly januári AGROmashEXPO-n, hanem azért, hogy az ismereteimet bővítsem. Őszintén szólva eszembe sem jutott, hogy megnyerhetem. Az internetem már évek óta követem az Agrofórumot, sok érdekes cikket olvastam, ezért gondoltam, hogy a nyomtatott lapot is megrendelem. Ha nem is mindig akkor, amikor megérkezik, de át szoktam nézni, és a fontos cikkeket mindig elolvasom.

A helyi gazdatársak biztosan meglepődnek majd, amikor végig gurulsz a településen a vadonatúj pótkocsiddal…

Sokan már most gratuláltak nekem a nyereményhez, és biztos megyek is vele egy-két kört, hogy kipróbáljam. Nagyon örülök az új pótkocsimnak.

PRONAR T653/1 pótkocsi

A Pronar vállalatot majdnem 30 éve alapították Narew-ben, Lengyelország északkeleti Podlasie régiójában. Mára a Pronar Lengyelország mezőgazdasági, kommunális és közlekedési ágazat gépgyártásának megkérdőjelezhetetlen vezetője körülbelül 50 % piaci részesedéssel.

Világszinten pedig egy jelentős szereplő a mezőgazdasági és kommunális gépek kerekeinek gyártásában, pneumatikus és hidraulikus rendszerek, pótkocsi alvázak, acél vázszerkezetek és műanyag alkatrészek gyártásában. A legmagasabb minőséget biztosítja a több mint 70 gyártmány előkészítő és 180 mérnök. Számos piacvezető termékével és megoldásával a Pronar új trendeket határoz meg a mezőgazdasági technológiákban, a kommunális szolgáltatásokban és a hulladékgazdálkodásban.

Az előfizetői játékunk főnyereménye, a PRONAR T653/1 egy kéttengelyes, 5000 kg teherbírású, három oldalra billenthető mezőgazdasági pótkocsi. Ez a típus már évek óta gyártásban van, és erős és tartós felépítés jellemzi.

Agrofórum Gribek Dániel

Nézzétek meg videónkat a nyereményátadásról:

Hírek

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: