2021. már. 01

HARDI NAVIGATOR i - az intelligens permetezőgép

CSÖKKENTENI SZERETNÉ A NÖVÉNYVÉDELMI MUNKÁK NEGATÍV KÖRNYEZETI HATÁSAIT?

VAN MEGOLDÁS!

AZ ÚJ HARDI NAVIGATOR i – Az intelligens permetezőgép!

A kijuttatási pontosság növelésével és a permetezőgép kezelhetőbbé és biztonságosabbá tételével az új HARDI NAVIGATOR „i” permetezőgépek kiemelkedő intelligens permetezési funkciókat kínálnak, felkészülve a jövő kihívásaira.

hardi navigator i weblap.jpg

HARDI SmartCom

Az intelligens funkciók biztosításához az új HARDI SmartCom elektromos platform, azaz egy teljesen megújult elektromos rendszer szolgál alapul. A HARDI SmartCom teljes ISOBUS funkcionalitást biztosít a használójának, tehát egyszerűen csatlakoztatható traktorokhoz és vezérlőegységekhez. A gyakorlatban a gépek vezérlése ún. SmartCom ECU panelek segítségével történik, melyek növényvédőszer-, ütés- és porálló borítással rendelkeznek.

HARDI ServiceTool

A HARDI ServiceTool az új elektromos platformmal együtt került kifejlesztésre, amellyel frissíthetik a permetezőgép szoftverét, diagnosztizálhatják a hibákat és új funkciókkal bővíthetik a rendszert. Minden SmartCom permetezőgép elő van készítve egy felhőalapú szerveren történő automatikus adattárolásra. Diagnosztika működési területenként a hibákat funkcionális szinten térképezheti fel azáltal, hogy gyorsan megtalálhatja a hibás vezetékeket vagy érzékelőket.

Fluid Box – Intellingens folyadékrendszer

A NAVIGATOR „i” egy továbbfejlesztett, minimális nyomásvesztességgel dolgozó folyadékrendszerrel rendelkezik, amely a permetezőgép munkamenetéhez, feltöltéséhez és öblítéséhez szükséges valamennyi elsődleges funkciót kizárólag a munkazóna közepén elhelyezett elektromos vezérlővel működteti. A könnyen érhető szimbólumokkal jelölt, logikusan elrendezett szelepműködtető ikonok jóvoltából a rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető, és jelentősen lerövidíti a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt.

AutoWash – Kiemelkedő tisztítás

Az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb öblítési folyamatot, valamint a rendkívül alacsony visszamaradó növényvédőszer-koncentrációt az automata AutoWash rendszer biztosítja. Az elektromos szelepek automatikusan működtethetők a traktorfülkéből, és a kezelő ruházata nem szennyeződik a géptől és a növényállománytól. A szántóföldön is elvégezhető tisztítási folyamatot három öblítőprogram teszi egyszerűvé. Csak a tisztítási programot kell kiválasztani, a többi már automatikus.

autowash.jpg

AutoFill – Gyors és pontos töltés

Az AutoFill a töltési folyamat megkönnyítését és a túltöltés megelőzését szolgálja. A kezelő beállítja a töltési mennyiséget, csatlakoztatja a tömlőt, és elindítja a töltést a FluidBoxon keresztül. A töltési folyamat automatikusan leáll, amikor a folyadék eléri a kívánt szintet. A maximális töltési hatékonyság érdekében a keverés intenzitása automatikusan mérséklődik. A folyamat időtakarékos, így más feladatokra több idő marad.

autofill.jpg

AutoAgitation – a legjobb keverőhatás

A habképződés nélküli maximális keverőhatás és a tartályban visszamaradó vegyszer mennyiségének minimalizálása érdekében teljesen automatikus AutoAgitation rendszer található minden intelligens NAVIGATOR-ban. A terminálkijelzőn folyamatosan megjelenített tartályszintjelzés mellett a működés manuális felülvezérlése is bármikor lehetséges a FluidBox segítségével.

autoagitation.jpg

Delta Force szórókeret megújult keretszabályozással

A Magyarországon is sikerrel bemutatkozott Delta Force szórókeret az egyedülálló lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít. A két vagy három tagú kivitelben elérhető szórókeret lágy keretnyitással, vízszintes csillapítással és negatív keretdöntéssel is rendelkezik. A HARDI AutoTerrain szórókeretszabályozó rendszere elektro-hidraulikusan vezérli a szórókeretet. Ez jelentősen megkönnyíti a gépkezelő munkáját, ami hatékonyabb permetezést eredményez. A rendszer robusztus és precíz ultrahangos szenzorokkal dolgozik és különleges jellemzője, hogy választható talajfelszín, növénylombozat, vagy hibrid üzemmód. Az AutoTerrain a keret egyenes vonalú és forgó mozgásaira is reagál. Ezáltal egy proaktív rendszert kapunk, ami összetetten kezeli a problémát tüneti kezelés helyett.

delta force.jpg

AutoNozzleControl a fúvókán kénti szakaszolás precízitása

A jelenleg elérhető legnagyobb permetezési pontosság valósul meg a HARDI AutoNozzleControl automatikus fúvókánkénti szakaszoló funkciójával, amelyben a precízebb és nagyobb munkasebességű kijuttatás érdekében minden egyes fúvóka egyedileg kapcsolható. Auto módban a permetezőgép 50 cm-es szakaszokkal dolgozik, ezáltal elkerülhető az átfedéses permetezés növénykárosítása. Mivel a permetezési átfedések minimálisak, akár 10%-os vegyszer-megtakarítás érhető el. A szélső fúvókák kiiktatásával megelőzhető a kritikus területek lepermetezése is.

auto nozzle control.jpg

A növényvédelemben elengedhetetlen megbízhatóság és precízitás mellett a Hardi egyedi kezelőbarát megoldásai és precíziós fejlesztései teszik a NAVIGATOR “i” permetezőgépeket egy modern, intelligens társsá a növényvédelemben.


Még több infó a Hardi Navigator-ról:
https://dorker.hu/gepek/hardi/permetezok/navigator

Részletes tájékoztatásért keresse értékesítőinket a linkre kattintva
https://dorker.hu/gepertekesitoink

RENDELJEN ONLINE - Nézzen szét alkatrész webshopunkban! - Kattintson a linkre:

http://bit.ly/dorker_webshop

Hírek

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: