2024. jan. 16

Deutz-Fahr finanszírozási és készletakció


A PRÉMIUM kategóriás, német Deutz-Fahr traktorok most RAKTÁRRÓL ELVIHETŐK igen KEDVEZŐ FINANSZÍROZÁSSAL, TELJES KÖRŰ ÜGYINTÉZÉSSEL.


Deutz-Fahr SZŐLÉSZETI-GYÜMÖLCSÖS 90-101 LE

ÓRIÁSI TELJESÍTMÉNY SZŰK HELYEKEN

Az 5 DF/DS/DV termékcsalád különböző (1,12–1,70 m), kétféle tengelytávval, három fülkeváltozattal és erőátviteli rendszerek széles választékával rendelhető, ideális megoldást kínálva az európai gyümölcstermesztők és borászok számára napjaink összes kihívásával szemben. Bármelyik változatot is választja, az 5 DF/DS/DV termékcsalád elképesztő manőverezhetőséget nyújt Önnek kompakt külső méretekkel és rendkívüli vezetői kényelemmel.

5dfdsdv.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

DEUTZ-FAHR 5D KEYLINE 91-102 LE

Mindenféle háztáji munka, könnyebb szállítási műveletek és normál kezelhetőségű területek megművelése - az új 5D Keyline sorozat modelljei ideálisak a kisebb és idényjellegű gazdaságok számára. Ezt a mozgékony és kompakt traktort optimalizált kialakítása és alacsony üzemanyag-fogyasztása jellemzi, amely gazdaságos és költséghatékony munkavégzést tesz lehetővé.

5dkeyline.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

A SOKOLDALÚ DEUTZ-FAHR 5-ÖS SZÉRIA 106-120 LE

A DEUTZ-FAHR 5-ös sorozat a kategória legmodulárisabb, legjobban konfigurálható és legrugalmasabb modelljeiből áll, hogy valamennyi felhasználó egyéni igényeire szabott, ideális megoldást kínáljon.

A DEUTZ-FAHR 5-ös sorozat modelljei tökéletes megoldást nyújtanak a szántóföldi munkák, sorközművelés, szénabálázás, tehénistállóban végzett munkák és a helyhez kötött feladatok elvégzése során.

5.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

DEUTZ-FAHR 6C SZÉRIA 114-136 LE

Mozgékonyság, kényelem és egyszerűség: ezek az új 6C sorozat alapvető jellemzői.

A 3 modell (6115C, 6125C és 6135C), a 3 különböző sebességváltó (PowerShift, RVShift és TTV) és a számos opció elérhetősége lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a modelleket egyedi igényeiknek megfelelően konfigurálják.

Nemcsak kompakt méretekkel rendelkeznek, hanem az új, 4 oszlopos TopVision fülkéknek köszönhetően a legjobb kilátást biztosítják, valamint lenyűgöző hidraulikaolaj-árammal rendelkeznek a homlokrakodóval és a munkaeszközökkel elérhető legnagyobb teljesítmény érdekében.

6c.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

DEUTZ-FAHR 6-OS SZÉRIA 161-230 LE

A DEUTZ-FAHR 6-os széria gépei nyolc új modellel lettek gazdagabb. Valamennyi modell felszerelhető a már bizonyított Powershift sebességváltóval vagy a teljesen automata RCshift verzióval.

A DEUTZ-FAHR új modelljei a terhelés alatt kapcsolható (Powershift) váltóval felszerelt 160-230 LE-s vontatók piacát erősítik, mely az európai iparági mennyiség nagyjából 35-40%-át teszi ki. A DEUTZ-FAHR LAND lauingeni (Németország) gyárában kifejlesztett és gyártott új modellek akár 8%-kal nagyobb nyomatékra képesek, új, nagyobb üzemanyagtartályt kaptak, fokozott kényelmet kínálnak az új funkciók sokaságával felszerelt MaxiVision fülkében ülő vezetőnek, és még a karbantartásuk költsége is csökkent a kedvező szervizperiódusoknak köszönhetően.

6.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

DEUTZ-FAHR 7250 TTV - 247 LE

Az új 7 TTV sorozat legújabb tagjai: a 7250 TTV és a 7250 TTV HD modell – mindkettő még nagyobb kényelmet, nagyobb vonóerőt, és ugyanakkor az új kombinált rendszerű SDF TTV fokozatmentes váltó révén kiemelkedő hatékonyságot is kínál. A motorolaj csereintervalluma kitolódott 1000 üzemórára, a sebességváltó-olajé pedig 2000 üzemórára, aminek köszönhetően nemcsak kiváló minőségével és rendkívüli megbízhatóságával emelkedik ki a versenytársai közül, de az üzemeltetési költségei is alacsonyabbak, mint valaha.

7.jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

DEUTZ-FAHR WARRIOR MODELLEK - Percíziós megoldásokkal
  • LIMITÁLT KIADÁS
  • PRÉMIUM FELSZERELTSÉG
  • 3 ÉV GARANCIA
  • MADE IN GERMANY
  • PRECÍZIÓS CSOMAGGAL

DEUTZ WARRIOR .jpg

Kérje ajánlatunkat >>>

Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.

A felhívás nem minősül ajánlattételnek.

Részletekért keresse értékesítőinket a következő linkre kattintva:

https://dorker.hu/gepertekesitoink


RENDELJ ONLINE DEUTZ-FAHR ALKATRÉSZEKET - Nézz szét alkatrész webshopunkban! >>>
deutz-fahr traktorok 0,99% kamat

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: