2018. okt. 12

AZ ÚJ 6-OS SOROZAT KOMPAKT 4 HENGERES MODELLJEI

MEGÉRKEZTEK

AZ ÚJ 6-OS SOROZAT KOMPAKT 4 HENGERES MODELLJEI

Különleges finanszírozási ajánlatunk keretében 0% kamat és fix törlesztő részletek mellett juthat hozzá a DEUTZ-FAHR fejlett technológiával felszerelt gépeihez.

2019 DF 6120-6130-6140.jpg

Ajánlatunk a készlet erejéig illetve visszavonásig érvényes.

Tudj meg többet:

https://dorker.hu/gondolkodj-deutzban/6120ttv

https://dorker.hu/gondolkodj-deutzban/6130ttv

https://dorker.hu/gondolkodj-deutzban/6140ttv

https://dorker.hu/gondolkodj-deutzban/6140pws

A Deutz-Fahr rendelkezésre álló modellkínálata ismét bővítésre került. A 6120TTV, a 6130TTV és a 6140TTV révén a DEUTZ-FAHR három olyan új, kompakt, sokoldalú 4 hengeres traktort kínál, amelyek mindegyike innovatív technológiát alkalmaz. Szántáshoz, vetéshez, talajműveléshez, szállításhoz, betakarításhoz és homlokrakodóval végzett munkához is használhatók - az új 6-os sorozatú modellek éppen olyan sokoldalúak, mint a napról napra változó mezőgazdasági munka.

MAXIMÁLIS KOMFORTOT BIZTOSÍTÓ FÜLKE

A fülke komfortját és kényelmét illetően természetesen a DEUTZ-FAHR-tól megszokott szintet várhatja. Az áttekinthető InfoCentrePro műszercsoport számos információt szolgáltat a vezetőnek a felhasználó által definiált adatokról egy nagy felbontású kijelzőn keresztül. A többfunkciós botkormány és a 8" iMonitor páratlanul egyszerű használatot és egységes kezelői felületet biztosít. Mechanikus vagy elektro-hidraulikus segédhidraulika-szelepek közül lehet választani, és háromféle tetőverzió áll rendelkezésre. A nagy teljesítményű klímaberendezés és a különböző fülkerugózási opciók csendes és komfortos munkakörnyezetet biztosítanak.

MAXIMÁLIS MOTORHATÉKONYSÁG

Az új 4-es károsanyag-kibocsátási szintnek megfelelő (Tier 4Final) 126-143 LE-s, nagy hatékonyságú Deutz TCD 3.6 motorokat kifejezetten az új 4 hengeres modellekhez fejlesztették ki – sokkal gyorsabban reagálnak, és az alacsonyabb fordulatszám-tartományban is nagyobb nyomatékot szolgáltatnak. Ugyanakkor csökkent az üzemanyag- és AdBlue fogyasztás. A traktorokhoz SCR kipufogógáz-utókezelés, DOC és a DPF rendszerek, valamint opcionális hidraulikus motorfék is elérhető.

TÖKÉLETES PRECIZITÁSÚ TTV ERŐÁTVITELI RENDSZER

A kipróbált és tesztelt DEUTZ-FAHR TTV sebességváltó biztosítja a munkájához a magas fokú kényelmet és precizitást. A traktor elektro-hidraulikus kezelőszervei segítségével válthat a „Szállítás” és a „Szántóföld” üzemmódok között. Háromféle vezetési módot lehet előzetesen kiválasztani: kézi, automatikus és TLT. Az aktív készenlétvezérlés, a csökkentett motorfordulatszámnál elérhető 40 km/h és 50 km/h haladási sebesség, valamint az ASM rendszer mind az alapfelszereltség részét képezi. Az ASM rendszer a kormányzási szög alapján szabályozza az összkerékhajtás és a differenciálzár kapcsolását. A független felfüggesztéssel rendelkező első tengely maximális komfortot és tapadást biztosít mindenféle talajviszonyok között a szántóföldön és a közúton egyaránt.

ERŐS ÉS RUGALMAS FÜGGESZTÉSI PONTOK

A függesztési lehetőségek nagyfokú rugalmasságot biztosítanak a munkagépéhez. Kétféle hidraulikakonfiguráció áll rendelkezésre. Egy nyitott központú, 90 l/perc teljesítményű hidraulika-rendszer legfeljebb négy további, hátulra kihelyezett mechanikus segédhidraulika-szeleppel, vagy egy 120 l/perc teljesítményű, terhelésérzékelős rendszer legfeljebb négy mechanikus vagy öt elektronikus vezérlésű segédhidraulika-szeleppel. A hátsó TLT az alapfelszereltség esetén háromféle fordulatszámmal rendelkezik: 540, 540 E és 1000 ford/perc. A hátsó függesztőmű (III. kategória) kiemelkedő, 7000 kg emelőképességgel rendelkezik (kiegészítő emelőhengerrel). A nagy teljesítményű első függesztőművel is jelentős tömeg, akár 2880 kg emelhető. Opcionálisan egy „komfort csomag” kiegészítő elülső segédhidraulika-szeleppel, valamint a homlokrakodóhoz „Light and Ready” készlet is rendelhető.

DEUTZ-FAHR akció

Kiemelt finanszírozási ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: