2021. feb. 10

STOLL HOMLOKRAKODÓ AKCIÓ

NÉMETORSZÁG VEZETŐ HOMLOKRAKODÓJA

MOST EXTRA KEDVEZMÉNNYEL

AJÁNDÉK GYÁRI UNIVERZÁLIS KANÁLLAL
REJTETT PÁRHUZAMVEZETÉSSEL ÉS HIDRAULIKA CSÖVEKKEL

Kimagasló német minőség, prémium anyagminőség, mely a hazai gyártóknál nem elérhető. A jobb minőség hosszútávon kifizetődőbb , hiszen időt, energiát spórolva hatékonyabb munkavégzést és kevesebb alkatrész, szervizigény mellett gazdaságosabb üzemeltetésű jóval hosszabb élettartamú eszközt kapunk.

Megéri a befektetés és a most meghirdetett akció keretében juthatunk valóban elérhető áron prémium STOLL homlokrakodókhoz, Németország vezető homlokrakodójához. Az általunk forgalmazott Deutz-Fahr traktorok gyári homlokrakodó márkája.

stoll 2021 február.jpg

STOLL FZ PROFILINE HOMLOKRAKODÓ

Prémium német minőségű homlokrakodó, ami ötvözi az erőt, a stabilitást és a intelligens dizájnt.

A rejtett párhuzamvezetésnek köszönhetően a kategóriájában a legjobb kilátást biztosítja a gépkezelő számára. A homlokrakodó közelebb kerülhet a kabinhoz, ezáltal optimálisabb lesz a súlyelosztás és kevésbé terheli a mellső hidat.

Magas kvalitású S650-es finomszemcsés acél szerkezet egyetlen darabból hajlított, amely rendkívül stabil. A mozgó elemek erős csapággyal és széles DX komposít perselyekkel vannak ellátva.

STOLL SOLID HOMLOKRAKODÓ

A STOLL mérnökei kombinálták ezzel a termékcsaláddal funkcionalitást és a rugalmas alkalmazhatóságot az optimális ár-érték aránnyal.

Karcsúsított gémszerkezet és nagyon jó kilátási viszonyok jellemzik ezt a típust. A szintén kitűnő anyagminőségű finomszemcséjű acélból készült szerkezet sokkal kedvezőbb önsúllyal rendelkezik ezáltal sokkal kevésbé terheli a mellső hidat.

A munkaeszközök mindkét homlokrakodó típusnál gyorscsatlakozó rendszerrel készülnek, így gyors, biztonságos és egyszerű a munkaeszköz cseréje. Nagy teljesítmény, átlagnál gyorsabb működés könnyű kezelhetőség tökéletes bármely kiszolgáló munkára vagy mindennapos nehéz igénybevételre is.

Tudjon meg többet a Stoll homlokrakodókról:

https://dorker.hu/gepek/stoll

Ajánlatunk 2021.03.31- ig érvényes.

Részletekért keresse értékesítőinket a következő linkre kattintva:

https://dorker.hu/gepertekesitoink


RENDELJEN ONLINE - Nézzen szét alkatrész webshopunkban! - Kattintson a linkre:

http://bit.ly/dorker_webshop

akciók

Kiemelt ajánlatunk

Üzenjen nekünk!

Kérdése, véleménye lenne? Itt nyugodtan megírhatja:


Név megadása kötelező!
Email cím megadása kötelező!

Hírlevél


Iratkozz fel hírlevelünkre: