Dorker

mezőgazdasági gép, alkatrész
kereskedés és szerviz

Dorker telephelyfejlesztés

Világpremier a SIMA shown!

Bemutatkozik az új HARDI DELTA FORCE permetezőkeret!
Nagy munkaszélesség – kis szállítási szélesség

Világpremier a SIMA shown!

 

A HARDI INTENATIONAL A/S 2015 február 22.-én a párizsi SIMA kiállításon mutatja be hivatalosan  az új fejlesztésű HARDI DELTA FORCE szórókeretet.


Egy új keret család megjelenése

A DELTA FORCE  egy új permetezőkeret család első tagja. A jövő gazdálkodásának kihívásaira felelve megoldást nyújt a munkaszélesség, a nagy kezelési sebesség és a keskeny szállítási szélesség és a robosztus kialakítás tekintetében. Három év in-tenzív fejlesztést és szántóföldi próbákat követően a HARDI készen áll bemutatni az új DELTA FORCE keretet.


Stabil keret és kitűnő teljesítmény a szántóföldön

Az új fejlesztésű  csapódás gátló rendszer, a keret  előre –hátra mozgását csillapítja.  A központi függesztésen egy hidraulikus lengés csillapító akadályozza meg a permetezőgép haladási irányában megjelenő keretmozgásokat.
Ezen felül a HARDI kifejlesztett egy új robosztus függesztési rendszert, amely nehéz körülmények között is optimális pozícióban tartja a permetezőkeretet.


Keskeny szállítási szélesség

A DELTA FORCE mindössze 255 cm széles szállítási helyzetben. Az új tervezésű keret kompakt szállítási szélességet biztosít amellett, hogy megtartja a keret optimális szántóföldi teljesítményét.
A DELTA FORCE elérhető munkaszélességei  32, 33 és 36 m, valamint képes rész-legesen összecsukott keret szélességekkel isTöbb információ – látogasson el a  HARDI EVRARD standjára
SIMA Hall 6, Allée D, Stand 040.
HARDI INTERNATIONAL A/S

Elérhetőségek

BAJA Központi iroda és telephely

Iroda:+36-79/523-010

E-mail: dorker@dorker.hu

Fax: +36-79/421-446

Postacím: 6500 Baja, Szegedi út 102.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 7:30-16:00

További elérhetőségeink: kattintson ide

Új Magyarország