Dorker

mezőgazdasági gép, alkatrész
kereskedés és szerviz

Dorker telephelyfejlesztés

Deutz-Fahr 6-os sorozat

DEUTZ-FAHR Agrotron 6120.4 - 6130.4 - 6140.4 - 6150.4 - 6160.4 - 6140 - 6150 - 6160 - 6180 - 6190

Deutz-Fahr 6-os sorozat

 

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY ÉS TARTALOM

A kiemelkedő teljesítmény és kényelem mellett a 6-os sorozat lehetőséget nyújt az ideális traktor személyre szabott kiválasztására a konkrét rendeltetési cél függvényében. Az új 6-os sorozat minden egyes részletét a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozások igényeinek kielégítése jegyében alakították ki, továbbá a meggyőző teljesítmény kifejlesztése mellett az alacsony üzemanyag-fogyasztásra is nagy hangsúlyt fektettek. A termelékenység maximalizálása és a működési költségek minimalizálása érdekében a megfelelő traktor kiválasztásakor a kiemelkedő teljesítmény mellett számos egyéb, alapvető fontosságú műszaki jellemzőt is figyelembe kell venni. A gazdálkodók széleskörű felhasználási igényeinek kielégítése érdekében a 6-os sorozat bőséges típusválasztéka különböző felszereltségi változatokban rendelhető. A 4 és 6 hengeres motorokat egyaránt SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) és DCR (Deutz közös nyomócsöves) technológiával látták el.

 

ÁLLJÁK A SARAT: A 6-OS SOROZAT 4 ÉS 6 HENGERES TÍPUSAI

 

A 4 hengeres motorral szerelt rövid tengelytávú típusokat elsősorban többfunkciós és szállítással összefüggő feladatok ellátására, míg a masszív felépítésű, hosszabb tengelytávú 6 hengeres változatokat főleg a jelentős igénybevétellel járó talajművelési munkálatok elvégzése céljából alakították ki. A 6-os sorozat jelentős előrelépést jelent a közép- és nagy teljesítményű traktorok szegmensében. A 4 hengeres típusok a sokoldalú hasznosíthatóságot és mozgékonyságot igénylő alkalmazások, míg a 6 hengeres változatok a teljesítményorientált felhasználási módok esetén bizonyulnak ideális választásnak. A különböző felszereltségek széles választéka a mezőgazdasági alkalmazások széles körét lefedi: a talajműveléstől és vetéstől kezdődően a növényvédelmen és betakarításon át egészen a hatékony munkaeszköz-vontatásig. A 6-os sorozat rendkívüli sokoldalúságának köszönhetően a traktort univerzális jellegű munkaeszközként használó közepes méretű gazdaságok, valamint a különböző műveleteket és szállítási feladatokat ellátó mezőgazdasági vállalkozók számára egyaránt tökéletes.

 

6-OS SOROZAT– KÖLTSÉGKÍMÉLŐ MEGOLDÁS GAZDASÁGA SZÁMÁRA

 

LEGFONTOSABB MŰSZAKI JELLEMZŐK

 • S-Class2 vezetőfülke – csendes, kényelmes és ergonomikus.
 • Erőteljes és környezetbarát 4 vagy 6 hengeres DEUTZ motorok SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológiával.
 • Új Powershift Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott, terhelés alatt kapcsolható) váltó – fáradság nélküli sebességváltás.
 • Modulált 4 sebességes TLT-hajtás a munkaeszközök fokozatosan gyorsuló ütemű vontatásáért.
 • Akár hét darab hidraulika csatlakozó és 120 l/perc teljesítményű szivattyúval ellátott átfogó hidraulikus rendszer.
 • Integrált elülső vonóhorog és irányváltásintenzitásszabályozással ellátott első TLThajtóegység.
 • 26 munkalámpából és opcionális Xenon világítótestekből álló sokoldalú világítás.
 • Az erőátvitel, a hidraulikus rendszer és a motor kezelőszervei alapfelszereltségként a kartámaszon található konzolon nyertek elhelyezést.
 • Opcionálisan rendelhető ISOBUS csatlakozók és Agrosky kormányzási rendszerek azonnal beépíthetők.
 • Tökéletes összhangban működő hidraulikus elsőtengely-felfüggesztés és pneumatikus felfüggesztésű vezetőfülke.
 • A kiváló tapadás és a minimális talajtömörítés érdekében akár 42 hüvelykes hátsó kerékátmérő.
 • Akár 9,2 tonnás emelési teherbírás – nincs munkaeszköz, amely gondot okozna.

 

Az új 6-os sorozat tökéletes választás a korszerű erőátviteli technológia előnyös tulajdonságait kereső felhasználók számára. A felhasználóbarát kialakítás és a kiváló vontatási teljesítmény az Agrotron által mindig is kulcsfontosságúnak tekintett páratlan gazdaságossággal párosul. Az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológiának köszönhetően az új fejlesztésű DEUTZ motorok teljesítménye hihetetlen üzemanyag-takarékossággal és meglepően alacsony üzemeltetési költségekkel párosul. A motorokat remekül kiegészíti a Powershift Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott, terhelés alatt kapcsolható) váltómű, így korábban még nem tapasztalt, páratlanul magas színvonalú menetkényelemben lehet része.

 

BEVÁLT MINŐSÉG... AMELY MÁR TÖBB EZER ALKALOMMAL BIZONYÍTOTT!

 

A DEUTZ-FAHR Agrotron az egyik legkeresettebb német traktor a világon, napjainkig több mint 60 000 példány hagyta el a gyártószalagot. A rendkívüli termelékenységet és sokoldalúságot a több mint 100 millió munkaóra bizonyítja leginkább.

MEGGYŐZŐ MINŐSÉG

A lauingeni gyáregységben, kiválóan képzett munkaerő által készített új 6-os sorozatot a szigorú német műszaki színvonalat szem előtt tartva fejlesztették ki. Szívesen végigvezetjük üzemünkben egy gyárlátogatás keretében, hogy személyesen is meggyőződhessen a gyártási folyamat felülmúlhatatlan minőségéről.

A CÉLKÖZÖNSÉGGEL EGYÜTT KIFEJLESZTVE

A DEUTZ-FAHR a fejlesztési folyamatok minden egyes lépését a gazdálkodók és mezőgazdasági vállalkozók széles körű bevonása mellett végzi. A termékekkel szemben támasztott követelmények maximális kielégítése érdekében a fejlesztési folyamatot a különböző területeken működő szakértői csoportok szoros együttműködése jellemzi.


CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ FEJLESZTŐKÖZPONT

A termékfejlesztést a DEUTZ-FAHR a világ egyik legkorszerűbb agráripari műszaki kutatóközpontjában végzi. Tesztközpontunk munkatársai a különböző traktoralkatrészek tartósságát és megbízhatóságát hosszan tartó vizsgálatoknak vetik alá. A különböző vizsgálati eredmények kulcsfontosságú szerepet játszanak a termékfejlesztés során.

 

S-CLASS2 VEZETŐFÜLKE – CSENDES, KÉNYELMES ÉS ERGONOMIKUS

 

DEUTZ-FAHR – KÖRKÖRÖS KILÁTÁS

A nagyméretű szélvédőnek és ablakoknak, a lekerekített sárvédőknek és a lejtős kialakítású motorháztetőnek köszönhetően a DEUTZFAHR 6-os sorozata a nagyobb teljesítményű kategóriába tartozó versenytársakhoz hasonlóan zavartalan körkörös kilátást biztosít.

 

TÖKÉLETES KLÍMA


A kellemes munkakörnyezetről a 6-os sorozat hatékony légkondicionáló rendszere gondoskodik. A kombinált fűtés/hűtés hőmérséklet- szabályozása és a 14 darab állítható szellőzőnyílás segítségével ön mindig optimális hőmérsékleti viszonyok között dolgozhat.

 

A LEGENDÁS VEZETŐFÜLKE


Az új 6-os sorozat S-Class2 vezetőfülkéje, a legendás kialakítású Agrotron fülke, egy továbbfejlesztett változata. A nagyméretű szélvédő és ablakok, valamint a vékony oszlopok 360 fokos zavartalan kilátást biztosítanak. A teljesen új kialakítású belsőtér esztétikumát a vonzó színek és a kiváló minőségű anyagok teszik teljessé. Az iratok biztonságos elhelyezését a logikusan elrendezett nagyméretű tároló rekeszek teszik lehetővé, az italhűtő pedig akár nagyobb méretű palackok hűtésére is alkalmas. A biztonsági övvel felszerelt és párnázott utasülésen utasa is igazán otthon érezheti magát.

 

POWERCOMS VEZÉRLŐKAR COMFORTIP FUNKCIÓVAL

1 Elektrohidraulikus segédszelep
2 Elektrohidraulikus segédszelep
3 Hidraulikus Power shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó): előremenet/hátramenet
4 Emelésvezérlés: emelés és leeresztés/gyors talajfogás bekapcsolása, EHR aktiválása
5 POWERSHIFT (TERHELÉS ALATT KAPCSOLHATÓ VÁLTÓ): terhelés alatt kapcsolható váltó
6 Comfort tengelykapcsoló (kapcsológomb a sebességváltó kar elülső részén)
7 Programozható motorfordulatszám
8 Elektronikus kézi gázkar
9 Üres fokozat (sebességváltó)
10 Differenciálzár
11 Négykerék-meghajtás
12 A 3. és 4. segédszelepet vezérlő botkormány
13 APS – Automatikus Powershift (terhelés alatt kapcsolható váltó)

 

POWERCOMS KARTÁMASZ: MINDEN KÉZNÉL VAN


EGYSZERŰBB ÉS KÉNYELMESEBB MUNKAVÉGZÉS
Az S-Class2 vezetőfülke ergonomikusan elrendezett kezelőszerveinek köszönhetően azonnal otthon érezheti magát. Mind az alap-, mind pedig a P-változat esetén a napi szinten használt legfontosabb kezelőszervek a kartámaszon található, közvetlenül kézre eső konzolban vannak elhelyezve. A P-változatot emellett elektrohidraulikus segédszelep vezérlés, valamint ComfortTip típusú fordulókezelő funkcióval is felszerelték.

 

KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG: MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉG

Függetlenül attól, hogy talajmunkálatokat végez, közúton halad, vagy éppen homlokrakodási műveleteket hajt végre, az új 6-os sorozat minden helyzetben páratlan kényelmet nyújt. Az elsőtengely-felfüggesztés, a vezetőfülke-felfüggesztés, valamint a rugózott vezetőülés még a legdurvább terepviszonyok egyenetlenségeit is letompítja, a változó terhelés által keltett eltérések kiegyenlítéséről pedig az újfejlesztésű, Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott) sebességváltó gondoskodik. Az alapfelszereltség részét képező, automatikusan kapcsolható négykerék meghajtás, differenciálzár és TLT tovább könnyítik a gépkezelő munkáját, a TLT külső kezelőszervei, a vonószerkezet és a segédszelep pedig a különböző munkaeszközök vontatását, valamint a statikus jellegű műveletek végrehajtását teszik egyszerűbbé.

 

ELSŐTENGELY-FELFÜGGESZTÉS

Az új 6-os sorozat elektromosan vezérelt hidraulikus első felfüggesztése egy masszív kialakítású lengőtengelyből, két darab hidraulikus munkahengerből, valamint egy elektromos vezérlőrendszerből áll. Ezáltal a felfüggesztés az első tengely teljes mértékű oldalirányú kilengése esetén is lezárható. Ez a megoldás nemcsak a traktor elülső részének megterhelésével járó műveletek végrehajtásakor, hanem a vontatmány munkamélységének pontos fenntartását és ugyanakkor teljes mértékű vonóerőt igénylő nehéz talajművelési munkálatok elvégzése során is igen hasznos.

 

VEZETŐFÜLKE-FELFÜGGESZTÉS

A vezetőfülke opcionális légrugós felfüggesztése két darab nagyméretű pneumatikus működésű munkahenger segítségével tartja meg a fülke súlyát. Az automatikus szintszabályozás a gépkezelő testtömegétől függetlenül mindig megfelelő magasságban tartja a vezetőfülkét. A rendszer az állandó mértékű rugóút folyamatos fenntartásáról is gondoskodik minden körülmények között. A hidraulikus rendszerekkel ellentétben a külső hőmérséklet nincs hatással a menetkényelemre.

 

FÉKEK

Az új 6-os sorozat hátsó tengelyét nagyméretű nedves tárcsafékekkel szerelték fel. A fékerő nemkívánatos súrlódásoktól és teljesítményveszteségektől mentes, optimális elosztásáról az új kenési rendszer gondoskodik. Az új fékrendszer teljesítményrásegítési funkcióval ellátott fékjei minden helyzetben fokozatosan és biztonságosan adagolható, meggyőző mértékű fékerőt nyújtanak.

 

MEGLEPŐEN GAZDASÁGOS

 

MOTOR


Az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) / AdBlue technológiának köszönhetően az új fejlesztésű DEUTZ motorok teljesítménye hihetetlen üzemanyag-takarékossággal és meglepően alacsony üzemeltetési költségekkel párosul. A motorok akár 100%-os tisztaságú biodízel (B100) üzemanyaggal is üzemeltethetőek, így ön mindig a leginkább költséghatékony üzemanyagot választhatja.

VÁLTÓMŰ


A kimagasló hatékonyság elérése érdekében a szintén újfejlesztésű, Sense Shift (terhelésérzékelővel ellátott) váltómű egyszerű szerkezeti felépítése által minimális szintre csökkenti az esetleges teljesítményveszteséget. A tökéletes áttételezésnek és a zökkenőmentes fokozatváltásnak köszönhetően a motor minden helyzetben optimális fordulatszámon üzemel.

TLT


A négyfokozatú TLT két gazdaságos sebességfokozata a kívánt haladási sebesség fenntartása mellett is alacsony szinten tartja a motorfordulatszámot. Ezáltal az üzemanyag-takarékosság kiváló minőségű munkavégzéssel párosul.

 

HIDRAULIKUS RENDSZER
A változtatható kiszorítású szivattyúval ellátott opcionális terhelésérzékeléses hidraulikus rendszer által a traktor mindig csak a szükséges olajmennyiséget hasznosítja. A hidraulikus rendszert ellátó olajkör (kizárólag T7140 típusú sebességváltó esetén) az erőátviteli munkakörtől függetlenül működik. Ezáltal kiküszöbölhetőek az olaj felmelegedésével kapcsolatos problémák, és a rendszer mindig a vontatott munkaeszköz meghajtásához szükséges mennyiségű olajat biztosít.

S-CLASS2 VEZETŐFÜLKE

Az új fejlesztésű vezetőfülke otthonos munkakörnyezetet teremt. A kezelőszervek ergonomikus elrendezése és alapfelszereltségként számos automatizált funkció gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.

 

SPÓROLJON AZ ÜZEMANYAGGAL – VEZESSEN DEUTZ TRAKTORT!

A szlogen már hosszú évtizedek óta a DEUTZ-FAHR traktorok bámulatba ejtő üzemanyag-takarékosságára utal. Napjainkban azonban a hatékony motor csak egy a számos tényező közül, melyek egy traktor gazdaságosságát meghatározzák. A traktorok által nyújtott energiahatékonyság mind hektáronként, mind pedig kilométerenként alacsonyabb üzemeltetési költséget biztosít. Ennek elérését a következő tényezők teszik lehetővé.

 

MEGLEPŐEN ERŐTELJES

 

A DEUTZ motorok már több mint 140 éve egyet jelentenek a kimagasló teljesítménnyel és a takarékos üzemeltetéssel. A legújabb fejlesztésű üzemanyag-befecskendező rendszerek és az innovatív SCR (szelektív katalitikus kibocsátáscsökkentés) technológia alkalmazásának köszönhetően a 6-os sorozatú motorok kivételes teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást biztosítanak. Az AdBlue adalékkal működő rendkívül hatékony kipufogógáz-utókezelő rendszer használata által a motorok üzemanyag-fogyasztása a teljesítmény romlása nélkül csökkenthető.

 

MOTOR ÉS ERŐÁTVITEL – TÖKÉLETES ÖSSZHANG
A 6-os sorozatú traktorokba szerelt állandó teljesítményt nyújtó motorok még a legnehezebb helyzetekben is maximális hatékonysággal, teljesítményveszteség nélkül működnek. A motorok kimagasló erejéről, teljesítményéről és egyedülálló takarékosságáról az elektronikusan vezérelt és wastegate (megkerülő) szeleppel ellátott turbófeltöltő, a 4 szelepes hengerfej, valamint a DCR (Deutz közös nyomócsöves) nagynyomású üzemanyag-befecskendező rendszer gondoskodik. A terhelésérzékelővel ellátott váltómű hatékony módon továbbítja a hátsó kerekekhez a motor által kifejtett forgatónyomatékot.

 

B100 – KÉSZEN ÁLL A JÖVŐ ÜZEMANYAGAIRA

Az akár 1600 bar értékű befecskendezési nyomással üzemeltethető nagynyomású DEUTZ közös nyomócsöves rendszer által az égéstérbe jutó üzemanyag teljes mértékben porlasztásra kerül. A robosztus szerkezeti felépítésnek és a nagynyomású szivattyúk egyedülálló motorolaj kenési rendszerének köszönhetően az új fejlesztésű motorok akár 100%-os tisztaságú biodízel üzemanyaggal is működtethetőek. Ugyanakkor a motorok a széles körben elérhető 20%-os biodízel keverékekkel is üzemeltethetők.

 

PÁRATLAN EGYSZERŰSÉG: MINDIG A MEGFELELŐ ÁTTÉTEL

 

MINDEN MUNKÁHOZ AZ OPTIMÁLIS FOKOZAT

A 6-os sorozat két különböző típusú terhelésérzékelővel ellátott erőátviteli egységgel rendelkezik. A 6120.4–6140 típusú traktorok 32x32 fokozatú sebességváltója négy powershift (terhelés alatt kapcsolható) és négy hagyományos fokozattal rendelkezik. Az azonos sebességfokozatokból kapcsolható szántóföldi/közúti áttételtartományok segítségével mindig a legmegfelelőbb üzemi sebesség választható ki. Az opcionális mászó fokozatok által a rendelkezésre álló sebességfokozatok száma 48x48-ra emelhető. A 24x24 sebességfokozattal rendelkező 6150.4–6190 típusú váltóművek fokozatszáma az opcionális (négy legalacsonyabb fordulatszám-tartományban kapcsolható) kúszó fokozatok által 40x40-re bővíthető. A terhelésérzékelővel ellátott vezérlés terhelt és terheletlen állapot esetén egyaránt egyenletes sebességváltást biztosít. A kényelmesen kezelhető Comfort tengelykapcsoló kar használatával a kuplungpedál érintése nélkül manuálisan kapcsolhatók a különböző sebességfokozatok, ez különösen a sűrű sebességváltást igénylő közúti használat alkalmával előnyös. A sebességkiegyenlítésnek köszönhetően a szállítási műveletek során a sebességfokozatok kézi kapcsolásakor a megfelelő, terhelés alatt kapcsolható sebesség automatikusan vált, ezáltal egyenletes gyorsulást biztosít. Közúton a járművek végsebessége a maximális üzemanyag takarékosságot, alacsony zajszintet és fülkevibrációt biztosító 1550 ford./perc (*) fordulatszám mellett érhető el. A szabályozható modulációvezérléssel ellátott elektrohidraulikus Power Shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó) használatával 12 km/h sebességig menet közben is módosítható a jármű menetiránya, akár még lejtőn is; ez egyszerűen a kormánykeréktől balra található karral történik, még a kuplungpedál megnyomására sincs szükség.

 

AUTOMATIKUS SEBESSÉGVÁLTÁS: KEVÉSBÉ FÁRASZTÓ A MUNKA

A P változatú traktorok az alapfelszereltségben Powershift (terhelés alatt kapcsolható) sebességváltó fordulatszám-tartományonként négy különböző fokozatot kínálnak. Az APS (Automatikus Powershift (terhelés alatt kapcsolható váltó)) a terhelési viszonyok és a motorfordulatszám alapján automatikusan választja meg a megfelelő sebességet. A gyorsreagálású Powershift funkció különösen a sűrű sebességváltással járó műveletek során bizonyul igen hatékony megoldásnak. Míg a rendszer az üzemanyag-fogyasztás csökkentése érdekében elvégzi a motorteljesítmény optimalizálását, a gépkezelő teljes mértékben az adott művelet végrehajtására összpontosíthat. Az automatikusan kapcsolható négykerék-meghajtás, valamint a differenciálzár-vezérlés által a jármű még a legkiszolgáltatottabb helyzetekből is kimozdítható. A rendszer a négykerék-meghajtás bekapcsolását, illetve kioldását teljesen automatikusan végzi, a differenciálmű pedig a sebesség és a kormányzási szög függvényében zár össze. E megoldás nemcsak a traktor termőföldön történő tapadását maximalizálja, hanem kivételesen hatékony irányíthatóságot is biztosít a jármű számára.

 

PONTOS HIDRAULIKA

 

KATEGÓRIAELSŐ HIDRAULIKUS RENDSZER

A hidraulikus rendszert egy, a kormányművet és a kenési munkaköröket ellátó 42 l/perc teljesítményű szivattyúval, valamint a segédszelepeket és a vonóhorgot ellátó állandó kiszorítású, 83 l/perc teljesítményű szivattyúval szerelték fel. Az opcionálisan elérhető, terhelésérzékelővel ellátott (120 l/perc teljesítményű) hidraulikus rendszer a vontatmány hidraulikai igényei alapján automatikusan szabályozza a teljesítményt, így teljesítményveszteség és az üzemanyag-fogyasztás mérséklése mellett jelentős mértékben megnöveli a hidraulikus alkatrészek élettartamát. A rendszer alapváltozatban négy darab kettős működésű mechanikus szeleppel van ellátva. A P-változatot négy (vagy igény szerint akár hét) darab, kettős működésű, elektronikusan vezérelt szeleppel szerelték fel. Mindkét összeállítás akár két darab elülső szeleppel is kiegészíthető. A segédszelepek akár a vonóhorog használata estén is aktiválhatóak. A két szelep időzített kikapcsolás-vezérléssel, míg a négy alap szelep áramlásszabályozással is megrendelhető, takarékosságot, alacsony zajszintet és fülkevibrációt biztosító 1550 ford./perc (*) fordulatszám mellett érhető el. A szabályozható modulációvezérléssel ellátott elektrohidraulikus Power Shuttle (terhelés alatt kapcsolható irányváltó) használatával 12 km/h sebességig menet közben is módosítható a jármű menetiránya, akár még lejtőn is; ez egyszerűen a kormánykeréktől balra található karral történik, még a kuplungpedál megnyomására sincs szükség.

 

SOKOLDALÚSÁG ÉS EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG


A hidraulikus szivattyú felől a nyomás alatt álló olajáramlás az úgynevezett Power-Beyond típusú csatlakozás segítségével a vontatmány egy, illetve több hidraulikus motorjához irányítható. E funkció a saját hidraulikus egységgel és szabályozószelepekkel rendelkező munkagépek vontatása esetén elengedhetetlen fontosságú. A nagy kimeneti teljesítmény a jelentősebb vontatmányok által támasztott igények kielégítése mellett a hidraulikai hatékonyság növelése által az üzemanyag-fogyasztást is mérsékli. Az új 6-os sorozatba tartozó valamennyi traktor a nyomás alatt álló hidraulika csövek összekapcsolására szolgáló „push-pull” típusú hidraulikus csatlakozóval van felszerelve. A kapcsolás során esetlegesen kiszivárgó olaj egy külön tartályba távozik.

 

MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY

 

TELJES KÖRŰ TLT-VÁLASZTÉK


A rendelkezésre álló különböző TLT fordulatszám-tartományok nagymértékben megnövelik a traktor sokoldalúságát, és az alacsonyabb teljesítményigényű munkálatok során is maximális hatékonyságot biztosítanak. Az Agrotron 6-os sorozatú traktorok alapfelszereltségben négy különböző TLT fordulatszám-tartományt nyújtanak, melyek közül a két szokásos, 540 és 1000 ford./perc fordulatszámú tartomány normál és ECO (Gazdaságos) üzemmódban egyaránt elérhető. A csatlakoztatott munkagépek fokozatosan gyorsuló ütemű, egyenletes vontatásártól a mechanikusan kiválasztható és elektrohidraulikusan kapcsolható sebességfokozatok, valamint az automatikus terhelésérzékelő funkció gondoskodik. A hátsó TLT már alapfelszereltségben is mindkét hátsó sárvédőről vezérelhető, az opcionális elülső vonóhorog pedig 1000 ford./perc fordulatszámon használható TLTegységgel van felszerelve.

 

EGYSZERŰEN SZERVIZELHETŐ ÉS KARBANTARTHATÓ

 

NAGYSZERŰEN ÁTLÁTHATÓ

Az egyes folyadékszintek egyszerű módon ellenőrizhetők, a legfontosabb alkotórészek pedig a vezetőfülkéből elektronikus úton tarthatók figyelemmel.

EGYSZERŰEN HOZZÁFÉRHETŐ

Az új 6-os sorozat legfontosabb karbantartási pontjai alulról egyszerűen hozzáférhetőek. A hűtőrendszer csuklósan nyitható, így gyorsabb a különböző alkatrészek tisztítása. A kenési pontok megfelelően védett, ugyanakkor egyszerűen megközelíthető helyen vannak elhelyezve.

 

VEGYEN EGY MÉLY LÉLEGZETET!

A többfokozatú légbeszívó szűrőrendszernek köszönhetően a motor friss levegővel történő ellátása folyamatosan biztosított. Alapfelszereltségben a ciklon előszűrő automatikus porszűrő rendszerrel van ellátva. A biztonsági szűrőbetéttel ellátott új PowerCore főszűrő rendkívül poros környezetben történő munkavégzés során is teljes körű motorvédelmet nyújt.

KÉNYELEM A RÉSZLETEKBEN IS

A pneumatikus rendszerrel ellátott traktorok a teherautókkal azonos szintű biztonságot és kényelmet nyújtó légszárító berendezéssel is fel vannak szerelve. Nincs szükség a pneumatikus rendszerben felgyülemlett víz manuális módon történő leeresztésére, és az alacsony hőmérsékleten fennálló fagyásveszély sem fenyegeti a rendszert.

HOSSZÚ KARBANTARTÁSI INTERVALLUMOK

A hosszú szűrő- és olajcsere intervallumok jelentősen lecsökkentik a munkaórákra lebontott üzemeltetési költségeket. A kevésbé időigényes karbantartás által jóval magasabb fokú termelékenységet érhet el a főszezonban.

 

DEUTZ-FAHR MÁRKASZERVIZ

A DEUTZ-FAHR márkakereskedések és szervizek személyzete minden évben továbbképző tanfolyamokon vesz részt. A szükséges ismeretek birtokában így a legújabb termékek esetében is minőségi szolgáltatást nyújtanak, az értékesítés során pedig – a traktor teljes élettartamára kiterjedő támogatás biztosítása mellett – az adott igényeknek leginkább megfelelő változatot ajánlják az ügyfelek figyelmébe. Partnereink magas fokú szakmai tudásának és termékeink alapos ismeretének köszönhetően ön a leghatékonyabb módon hasznosíthatja munkagépeinket. A legújabb diagnosztikai rendszereket, valamint a legcélszerűbb eszközöket alkalmazó szervizpartnereinkhez mindig bizalommal fordulhat.

SAME DEUTZ-FAHR FINANSZÍROZÁS

Partnereink által a megfelelő finanszírozási megoldások terén is szívesen állunk rendelkezésére. Használt munkagépe értékesítése esetén vegye igénybe több évtizedes tapasztalatunkat, és a márkakereskedőkkel kialakított szoros együttműködésünket. Látogasson el márkakereskedőinkhez, a szakértő személyzet mindig örömmel áll ügyfeleink rendelkezésére.

EREDETI DEUTZ-FAHR PÓTALKATRÉSZEK

Az eredeti, gyári DEUTZ-FAHR pótalkatrészek használatával traktora éveken keresztül változatlan színvonalú megbízhatóságot és teljesítményt nyújt. A megfelelő alkatrészek használata érdekében válassza a DEUTZ-FAHR értékesítési és szervizhálózatát.

 

SZÉLESKÖRŰ FELSZERELTSÉG

 

Az új 6-os sorozathoz kínált felszerelések és opciók széles választékának köszönhetően a saját igényei és szükségletei szerint összeállított traktort választhat. A bőséges alapfelszereltség a szükséges igények alapján az opcionális felszerelések széles választékával egészíthető ki. A DEUTZ FAHR márkakereskedések szívesen állnak rendelkezésére.

Letölthető tartalom

Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 3
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 4
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 5
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 6
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 7
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 8
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 9
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 10
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 11
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 12
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 13
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 14
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 15
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 16
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 17
Deutz-Fahr 6-os sorozat kép 18

Elérhetőségek

BAJA Központi iroda és telephely

Iroda:+36-79/523-010

E-mail: dorker@dorker.hu

Fax: +36-79/421-446

Postacím: 6500 Baja, Szegedi út 102.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 7:30-16:00

További elérhetőségeink: kattintson ide

Új Magyarország