Dorker

mezőgazdasági gép, alkatrész
kereskedés és szerviz

Dorker telephelyfejlesztés

Deutz-Fahr 5G sorozat

DEUTZ-FAHR 5080 G - 5090 G - 5100 G - 5090.4 G - 5105.4 G - 5115,4 G

Deutz-Fahr 5G sorozat

 

DEUTZ-FAHR 5G SZÉRIA, RENDKÍVÜL SOKOLDALÚ

 

A páratlanul hatékonyan üzemeltethető 5G sorozatú DEUTZ-FAHR traktorok az úttörő jellegű új technológia alkalmazásának köszönhetően három különböző változatban érhetőek el: „HD” (az Agrofarm típusok új továbbfejlesztett változata), valamint kevésbé megterhelő igénybevétel esetén a jóval kompaktabb kialakítású „MD” és „LD” változatokban. A továbbfejlesztett 5G sorozat típusai a korábbiakhoz képest többféle változatban rendelhetőek meg, így mindenki megtalálhatja az adott felhasználási célra leginkább megfelelő kivitelt. A maximális sokoldalúság jegyében kifejlesztett csúcstechnológiájú munkagépek rendkívül rugalmas felszereltségük által még a különleges alkalmazási igények estén is nagyszerűen hasznosíthatóak.

 

100%-IG MEZŐGAZDASÁGRA OPTIMALIZÁLT MOTORVÁLASZTÉK

Az 5G sorozat teljesen új fejlesztésű FARMotion Tier 4i motorjai a csúcstechnológia alkalmazása révén kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, és ugyanakkor megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi őket. A 3 vagy 4 hengeres változatban rendelhető motorok elektronikus vezérlésű közös nyomócsöves Bosch befecskendezéssel, töltőlevegő-visszahűtővel kiegészített kényszerített indukciós turbófeltöltővel, valamint DOC típusú kipufogógáz-utókezelő rendszerrel rendelkeznek. Az új 5G sorozat által alapfelszereltségként felvonultatott egyedülálló biztonsági funkciók minden lehetséges munkakörülmény között utolérhetetlen biztonságot nyújtanak.

 

IDEÁLIS VÁLASZTÁS HOMLOKRAKODÓ HASZNÁLATA ESETÉN

A homlokrakodó rögzítésére szolgáló gyárilag felszerelt „Ready Kit” készlet segítségével a traktor-homlokrakodó kombináció teljes potenciálja kihasználható. Az 5G sorozat egyedülálló erősségeivel együtt a „Ready Kit” készletnek köszönhetően ezek a traktorok ideális kombinációt alkotnak a DEUTZ-FAHR homlokrakodókkal. „Ready Kit” készlet (váz, kiegészítő hidraulika-kör és elektromos áramkör, botkormány)
+ masszív első tengely
+ 60 ECO típusú hidraulikus rendszer (maximális teljesítmény 1600 ford./perc fordulatszámon),
+ FOPS (leeső tárgyak elleni) védőszerkezettel ellátott nagy láthatóságú tetőkialakítás,
+ feleannyi kormánykerék-fordulatot igénylő, gyorsabb manőverezést biztosító SDD gyorskormányzási rendszer,
+ a „Stop&Go” rendszernek köszönhetően a gépkezelő csak a fékpedál használatával megállíthatja a traktort.

 

5G SOROZAT „HD”
• 3 típusváltozat (5090.4 - 5105.4 - 5115.4)
• 4 hengeres FARMotion motor
• 4800 kg-os emelési kapacitás
• 7400 kg-os megengedett maximális terhelés
• 38 hüvelykes maximális gumiabroncsméret

 

5G SOROZAT „MD”
• 5 típusváltozat (5090 G - 5090.4 G - 5100 G - 5105.4 G - 5115.4
• 3 vagy 4 hengeres FARMotion motor
• 3600 kg-os emelési kapacitás
• 6200 kg-os megengedett maximális terhelés
• 34 hüvelykes maximális gumiabroncsméret

 

5G SOROZAT „LD”
• 3 típusváltozat (5080 G - 5090 G - 5100 G)
• 3 hengeres FARMotion motor
• 3500 kg-os emelési kapacitás
• 5500 kg-os megengedett maximális terhelés
• 30 hüvelykes maximális gumiabroncsméret

 

ERŐÁTVITEL ÉS TLT-HAJTÁS


Az új 5G sorozat tagjai különböző változatú, rendkívül hatékony módon működtethető sebességváltókkal rendelhetők. A 4 különböző munkavégzési tartományban (lassú, gyors, alulhajtó vagy mászó) használható négy, illetve öt sebességi fokozatból, a két vagy három Powershift (terhelés alatt kapcsolható) fokozatból, valamint a mechanikus vagy hidraulikus kapcsolású terhelés alatti irányváltóból álló bőséges választék még az egyedi üzemeltetési igényeket is kielégíti. 8 - 60 sebesség mindkét menetirányban, közúton pedig 40 km/h utazósebesség gazdaságos üzemmódban. A hatékonyság növelése érdekében az 5G sorozatú traktorok 4, elektrohidraulikusan kapcsolható szabványos TLT sebességfokozattal (540/540ECO, 1000/1000ECO) vannak ellátva. A fronthidraulikával szerelt traktorok opcionálisan 1000 ford./perc fordulatszámon üzemelő első TLT hajtóegységgel is felszerelhetőek, emellett a sebességarányosan működő TLT-egység is elérhető.

 

KATEGÓRIAELSŐ VEZETŐFÜLKE


Az új, 4-oszlopos, D-Class2 vezetőfülke a rendkívül ergonomikus kialakításnak köszönhetően egyszerű kezelhetőséget és ugyanakkor kényelmes munkakörnyezetet biztosít. Az új 5G sorozat vezetőfülkéjének szemet gyönyörködtető formaterve, az innovatív anyagfelhasználás, valamint a logikusan elrendezett, különböző színű kezelőszervek magasra teszik a mércét.

 

INNOVATÍV HIDRAULIKUS RENDSZER

Az új 5G sorozatú traktorok moduláris kialakítású hidraulikus rendszerrel segítik elő a hatékony munkavégzést. Az akár 4 pár 8-utas hátsó kihelyezett hidraulika csatlakozókkal (melyek közül kettő elektronikusan vezérelt) ellátott, 55 l/perc teljesítményű nyitott központú szivattyú is az alapfelszereltség részét képezi. Az ECO (Gazdaságos) változat két darab, áramlásszabályozóval ellátott, 60 l/perc teljesítményű, mechanikusan vezérelt szivattyúi s mindössze 1600 ford./perc motorfordulatszámon adják le csúcsteljesítményüket, így akár részleges terhelés esetén is magas hidraulikus áramlási sebességet nyújtanak.

 

MEGGYŐZŐ PONTOSSÁGÚ TELJESÍTMÉNYVEZÉRLÉS


Az alapfelszereltséghez tartozó mechanikus hátsó vonóhorog pozíció- és vonóerő-szabályozással van ellátva. Az opcionálisan rendelhető elektronikusan vezérelt (EHR) vonóhorog kivételesen pontos vonóerő- és pozíciószabályzást nyújt. Az EHR rendszer a vegyes és az úszó üzemmódon túl számos egyéb funkciót is kínál: gyors talajfogás (úszó pozíció), rezgéscsillapítás a 3-pontos felfüggesztéshez csatlakoztatott munkaeszközök vonatkozásában, „STOP” gombbal szüneteltethető vontatási üzemmód, emelési magasság határoló és leeresztési szabályzás. A hátsó vonószerkezet maximális emelési kapacitása 4800 kg, az elülső vonószerkezet maximális emelési kapacitása 1850 kg.

Letölthető tartalom

Deutz-Fahr 5G sorozat kép

Elérhetőségek

BAJA Központi iroda és telephely

Iroda:+36-79/523-010

E-mail: dorker@dorker.hu

Fax: +36-79/421-446

Postacím: 6500 Baja, Szegedi út 102.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 7:30-16:00

További elérhetőségeink: kattintson ide

Új Magyarország