Dorker

mezőgazdasági gép, alkatrész
kereskedés és szerviz

Dorker telephelyfejlesztés

AGRION: a minőségi vetőgép!!!! AGRION gépek a DORKER KFT kínálatában!

Megbízhatóság és a pontos munkavégzés kiemelkedően jó ár-érték arány!!!!

A megelégedett vevők százai igazolják a döntésük helyességét!

AGRION: a minőségi vetőgép!!!! AGRION gépek a DORKER KFT kínálatában!

 

A Dorker KFT gépértékesítési palettájának méltán kiemelkedő tagja az AGRION szemenkénti vetőgép, hiszen néhány éves értékesítési múltja alatt több mint 300 db 4 és 6 soros gép került ki a termelőkhöz! Ezek a gépek eddig kifogástalan munkájukkal és olcsó üzemeltetési költségeikkel, sikeresen váltották le a gazdák régebbi eszközeit.

Jó példa erre, hogy az első eladott, még merevvázas vetőgépünket 7 szezon munkavégzés után, a tulajdonos most 2015- ben cserélte egy újabb AGRION, már teleszkópos kivitelű pneumatikus szemenkénti vetőgépre! A 7 szezon alatt kevesebb, mint 100.000.-Ft-ot fordított a vetőgépre összesen! Ennek jelentősebb tétele a megkopott vetőtárcsák és a teflon tömítések cseréje tette ki!  A használt gépet még decemberben 1 héten belül sikerült értékesíteni!
Gépeink minden szemenként vetett kultúrnövény precíz vetésére alkalmasak.

Az Agrion pneumatikus szemenkénti vetőgépek jellemzői:
• 4-6 soros kivitel; 6 sorosban teleszkópos a többi esetben merev váz.
• Minden gépünk műtrágyaszóró egységet (550l - 800l) és vetésellenőrző rendszert tartalmaz.
• Paralelogramma felfüggesztésű, rugóerővel több fokozatban előfeszíthető vetőkocsik
• Dupla tárcsás vetőcsoroszlyák, pontos mélységtartáshoz dupla mélységállító kerekek
• Rögterelő lemez a vetési sor megtisztítására,
•  „V” alakban elhelyezett tömörítő kerekek melyek az újabb kivitelben szögben is állíthatók (apróbb, sekélyen vetett magok „bakhátas”takarásához)
• Kardán tengelyes vetőegység meghajtás, biztos és gyorsan oldható kapcsolat!
• Egy mozdulattal átállítható lánckerekes hajtómű és szerszám nélkül cserélhető vetőtárcsák
• Opcióban rendelhető tételek:
o Vágótárcsa  vagy csillagkerekes tisztító a csoroszlyák elé
o Duplatárcsás rugózott műtrágya csoroszlya
o Elektromos hajtású mikrogranulátumszóró egység

 

Agrion gabonavetőgép

Az Agrion 300  és 400 típusú függesztett  kivitelű vetőgépek kis és közepes gazdaságok kiszolgálására alkalmas mechanikus sorvetőgépek.  Gabonafélék, repce, lóbab és apró magvak vetésére alkalmasak. A nagy 600-800 literes , keverőtengellyel ellátott magtartályból a magok tolózárral szabályozott nyílásokon keresztül jutnak a vetőegységekbe. Magadagolást és a soronkénti elosztást bütykös kerekes vetőelemek végzik. A elemek meghajtása talajkerékről történik egy fokozatmentes hajtóművön keresztül. A vetőgép adagoló eleme kombinált. Gabona vetőelem mellé integrált vetőelem aprómag vetésére szolgál, amely a reteszelés be- ill. kikapcsolásával állítható. Így az apró magvak kis mennyiségben is kiadagolhatóak a gép átszerelése nélkül.  A nagyméretű magtartály boltozódás gátlóval és magszintjelzővel szerelt. A magot teleszkópos, ill. gumi harmonikás magvezető cső vezeti a dupla tárcsás csoroszlyán keresztül a talajba. A nyomjelző  és a sorelzáró automatika, amely gép széria tartozéka,  a  traktorfülkéről hidraulikusan illetve elektromosan működtethető. A duplatárcsás csoroszlyák eldugulását az egymástól eltolt sornyitólapok helyzete akadályozza meg. A gép 25 és 33 soros kivitelben készül. A vetett sorok lezárásáról fokozatban állítható rugós magtakró egység gondoskodik!

 

AGRION műtrágyaszórók

A korszerű mezőgazdaság elengedhetetlen gépe, mely a tápanyag visszapótlás gyors egyenletes és igény szerint szabályozható mennyiségű kijuttatásának feladatát oldja meg.
Az AGRION cég kínálatában jelenleg 3 méretű dupla röpítő tárcsás, oldalanként hidraulikusan zárható műtrágyaszóró szerepel, melyet a DORKER KFT. vevőinek kínál:
o 1000 literes dupla röpítő tárcsás
o 1200 1500 literes dupla röpítő tárcsás
Minden kivitelhez kardántengely, szűrőrács és takaróponyva tartozik.
A gépek megbízható, erős és jól tömített hajtóművel, rozsdamentes szóró résszel a tartósság, és fokozat mentessen állítható lapátokkal készülnek, az egyenletes szóráskép egyszerűbb beállíthatóságának érdekében. A gép munkaszélessége: 24 m

Kapcsolódó tartalom

Elérhetőségek

BAJA Központi iroda és telephely

Iroda:+36-79/523-010

E-mail: dorker@dorker.hu

Fax: +36-79/421-446

Postacím: 6500 Baja, Szegedi út 102.

Nyitvatartási idő: Hétfő-Péntek: 7:30-16:00

További elérhetőségeink: kattintson ide

Új Magyarország